1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Csomagolóanyagaink

Csomagolóanyagaink - doboz, dobozgyártás - left col

Gépi és kézi nyújtható fóliák

A nyújtható v. stretchfólia (sztreccsfólia) nevéből eredően egy olyan nyújtható fóliát jelent, amely igyekszik visszaszerezni feszítés előtti állapotát, és ezáltal rögzíti a termékeket. Egységrakományok rögzítésére használják, de a háztartásban is éppoly elterjedt. Lineáris polietilénből, különböző PE keverékekből (poliolefinből), PVC-ből készül, PVC-ből ma inkább csak a háztartási fólia változat.

A rakományrögzítő eljárások közül a legkedvezőbb anyag- és energiafelhasználást a nyújtható fóliás egységrakomány-rögzítés biztosítja. A megfelelően megválasztott fóliával akár 25-30% költség megtakarítás érhető el!

Ragasztószalagok

A ragasztószalagok nélkülözhetetlenek a dobozok lezárásához, nálunk nagy választékban kaphatóak (TESA, VIBAC, stb..) a legkülönbözőbb körülményekhez igazítva( normál, nedves közeg, mélyhűtött áruk) akár 4 szín nyomtatással

Légpárnás fóliák

A polietilén légpárnás fólia (más néven buborékfólia) a műanyag habok mellett az egyik leggyakrabban használt védő- és párnázó anyag ütésre érzékeny vagy sérülékeny termékek burkolására, csomagolására.

Pántolás és kiegészítői

Kézi és gépi pántszalagok (PP, PET), kézi és automata pántológépek, fém pánthüvelyek a dobozok összepántolásához és rakatrögzítéshez egyaránt.

További csomagolóanyagokért kérjük látogasson el Szakboltunkba!

Frissítve: 2016-03-21 12:24:00

093237
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!