1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Dobozgyártás? Spóroljon vele komoly összegeket!

Termékei biztonságos tárolására és szállítására keresi a tökéletes megoldást?

De lehet; ötlete sincs, honnan szerezze be a rendszerezésre alkalmas termékeket, valamint azok vásárlása során milyen szempontokat vegyen figyelembe.

Vagy nem tudja biztosan, hogy a jelenleg használatos termékek vajon a legjobb lehetőséget nyújtják-e Önnek a piacon.

Ez azért gond,

mert ha nem a megfelelő csomagolóanyagokat használja, nem csak anyagilag járhat rosszul; de a későbbi - minőségileg kifogásolható csomagolóanyagokkal előforduló – termék-meghibásodások az Ön imázsát is rombolhatják és növelhetik a visszáruk esélyét.

  • Nem az a legfontosabb kérdés, hogy vajon időben sikerül-e valahonnan csomagolóanyagot szereznie a termékekhez.
  • Az igazi kérdés az, hogy vajon időben sikerül-e beszereznie a MEGFELELŐ minőségű termékeket, melyekkel anyagilag is jól jár.

 

Gyártóként illetve forgalmazóként a termékeket biztonságban és épségben a vásárlóhoz kell juttatnia. 

 

Hogyan segítünk mi ebben?

1991 óta készítünk és forgalmazunk hullámpapírszelet, tekercs és hullámpapírlemezből készült dobozokat, így az évek során óriási tapasztalatra tettünk szert.

doboz. dobozgyártás - borosdoboz

Miért jár jól a dobozgyártással?

  • Mert nem kell többé aggódnia az áruk biztonsága miatt

Az akár egyedi igények alapján legyártott hullámkarton dobozok stabil, megbízható és biztonságos társai lesznek a nagyobb vagy akár nehezebb áruk csomagolása és szállítása során.
 

  • Gazdaságilag megéri Önnek

Nem gond, ha egészen különböző méretű termékei vannak. Dobozgyártás szolgáltatásunk során egyedi dobozok legyártását vállaljuk Önnek. A rendkívül széles méretválasztéknak köszönhetően így nem fog üres, kihasználhatatlan helyekkel bajlódni.

  • A dobozgyártással termékekre szabott dobozokat birtokolhat

Így áru szállítása és tárolása során sem kell termékhibával számolnia. Valamint nem szükséges a dobozokat jóval több kitöltő anyaggal megtömnie, mint az indokolt lenne.

  • Az egyedi dobozok gyártása Önnek reklámozási lehetőséget nyújt

Egyedi kivitelben, méretben, anyagban, grafikában legyártott dobozok Önnek változatosabb reklámozási lehetőséget kínálnak.

  • Nem lesznek termékhibák miatt visszamondott rendelései

Az egyedi igények alapján legyártott dobozok méretben, anyagban, kialakításukban is maximálisan passzolni fognak az adott „feladathoz”. Így nem kell az áruk biztonsága vagy a visszáruk miatt aggódnia. Könnyen összeszerelhetőek, és védik az árut a rázkódásoktól illetve sérülésektől.

  • Egyedi dobozok helytakarékosak

A termékekhez méretükben is tökéletesen passzoló dobozok helytakarékosak. A hullámkarton dobozok tárolása pedig egyedi és szabványos méretek esetében is pofonegyszerű. Lapra hajtott kivitelben kaphatóak. Tárolásuk roppant egyszerű.

  • Olyan doboza lesz, ami minden kritériumban megfelel majd Önnek

A dobozgyártás legnagyobb előnye éppen az, hogy a dobozok az Ön igényei alapján készülnek.

Válassza termékei gyűjtőtárolására, szállítására a helytakarékos megoldást nyújtó, az Ön igényei alapján készülő egyedi dobozok gyártását!

Frissítve: 2016-03-22 11:06:00

093234
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!