1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1300
Wanapack

Érdekességek

Értékesítés? Online kereskedelem? Nem mindegy a csomagolás!

Aki kereskedelemmel foglalkozik, nagyon jól tudja, hogy nem elég a jó minőségű termék, sem a bőséges választék. Cégünkről mindezek mellett a gyorsaságunk, rugalmasságunk, modorunk is jelzi, mennyire vagyunk megbízhatóak. Azonban, még ha mindezekre figyelünk is, mai felgyorsult, információval terhelt világunkban ez sem elég. Mire gondolunk? A reklámra!

Környezetbarát hullámpapír termékek a rendrakás szolgálatában

Bár egyelőre makacsul vissza-visszavág a tél, hosszú évszázadok, sőt évezredek a bizonyítékai annak, hogy a tavasz előbb vagy utóbb, de legyőzi a hideget. Amikor pedig a természet elkezd kivirulni, a legtöbben szinte kényszert érzünk arra, hogy ne csak a kertet, de lakásunkat, házunkat is rendbe tegyük. Azaz: indulhat a tavaszi nagytakarítás!

Irattári doboz: irodai rendszerezéshez elengedhetetlen!

Ha vállalkozása van, szükségszerűen szembe kell néznie a felhalmozódó iratok, számlák, fontos dokumentumok rendszerezésének szükségességével. Egyszerűbb esetben a papírok legnagyobb részével könyvelőjének kell megküzdenie. Ha azonban irodát tart fenn, legyen az akármilyen apró, akár csak egy-két alkalmazottal – biztos, hogy az iratok rendszerezése napi feladatot ró Önre.

Ajándék csomagolás? Legjobb megoldás a papír doboz!

Közelednek tavaszi ünnepeink. Szépen, egymás után érkezik a húsvét, anyák napja, gyereknap… Megannyi lehetőség arra, hogy megajándékozzuk azokat, akiket szeretünk. Ha pedig ajándékozás, akkor természetesen itt az ideje a dekoratív, fantáziadús csomagolásoknak is.

Műszaki cikkek szakszerű csomagolása

A hullámpapír lemez és a belőle készült papír doboz manapság az egyik legnépszerűbb csomagolóeszköz. Ami teljesen érthető. Többrétegű falának köszönhetően ugyanis tökéletes védelmet nyújt a sérülékeny tárgyak tárolásakor és szállításakor is.

Sztreccs fólia a bútorok védelmében

Úgy tűnik, vége felé közeledik idei szeszélyes telünk. Búcsút mondhatunk a jeges utaknak, hónak, fagynak, havasesőnek. Kopogtat a tavasz az ablakunkon, úton van a szép idő. Sokan vannak, akik csak erre várnak, hogy végre belevágjanak a nagy kalandba: a költözésbe.

Hullámpapír tekercs, papír doboz: ha már nem kell, akkor sem felesleges

A hullámpapír korunk egyik leghasznosabb és legkörnyezetkímélőbb terméke. Igaz ez alapanyagára, felhasználására és bomlási folyamatára is. Ha fontos nekünk környezetünk és Földünk védelme, válasszuk ezt a környezetbarát terméket a mindennapi feladatokhoz!

Tegye egyszerűbbé a költözést speciális dobozokkal!

Elérkezett hát a várva várt nap! Az a nap, ami tele van izgalommal, kemény munkával, kihívásokkal. Az a nap, amire régóta készül az egész család. Az a nap, amikor birtokba vehetjük új otthonunkat, amire olyan régen vágytunk már.

Háztartási papírhulladék: a hullámpapír egyik fontos alapanya

Az év tizedik hónapjának utolsó munkanapja (idén ez október 31-ére esett) a Takarékosság Világnapja. A megemlékezés célja az, hogy gondoljuk át ilyenkor fogyasztási szokásainkat. Nemcsak a saját, de Földünk erőforrásaival is érdemes takarékoskodnunk. Tudatos termékhasználóként ugyanis nemcsak a pénztárcánkat tudjuk kímélni. Ha mindennapjainkban figyelünk néhány apróságra, bolygónk állapotát is pozitívan tudjuk befolyásolni.

Univerzális sztreccs fólia: a repterek elengedhetetlen kelléke

Még javában tombol a nyár, és a gyerekek legnagyobb örömére a vakáció is még majdnem egy hónapig tart. Egyre többen választják a nyaralás időpontjára az augusztus 20-ai, úgynevezett utószezont. Sőt, ha melegebb égtájra tervezzük a pihenést, akkor az év bármelyik időpontja alkalmas lehet. Ilyenkor természetesen a legkézenfekvőbb és leggyorsabb utazási forma a repülés.

Ha repülőgéppel utazunk, az önmagában is izgalmas. Már maga az utazás is különleges élmény, főleg azoknak, akik ezt első alkalommal teszik.

024505