1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1302
Wanapack

Érdekességek

Pántológépek és pántolószalagok a Wanapacktól!

A professzionális csomagoláshoz a tökéletes doboz mellett mindenképpen gondoljunk arra is, hogy biztonságosan zárjuk és rögzítsük azokat! Hiszen hiába csomagoltuk termékeinket a legjobb minőségű papír dobozba, alkalmaztuk a legjobb térkitöltőt, ha szállítás vagy mozgatás közben a dobozok elmozdulnak vagy kinyílnak!

A hullámpapír doboz nem véletlenül népszerű!

A 21. században egyre többünket foglalkoztat egy olyan téma, ami nemcsak a mi, de gyermekeink és unokáink életére is kihatással lesz. Rohanó világunkban ahhoz, hogy mindennapjaink kényelmesek legyenek, egyre több olyan terméket használunk, ami lehet, hogy praktikus, de sajnos környezetszennyező. Éppen a jövőre gondolva tűzte a Wanapack is zászlójára a környezetért, tudatosan szlogent!

Egyedi papír doboz: marketing és praktikum egyszerre minden online kereskedőnek!

Manapság egyre gyakoribb, hogy amire szükségünk van, azt nem személyes, hanem internetes vásárlás alkalmával szerezzük be magunknak. Ez abban az esetben, ha a webáruház tulajdonos vagy az eladó nem ismerősünk, illetve nem egy megbízható ismerősünk ismerőse, óriási lutri lehet. Megnyugodni és megelégedni igazán akkor fogunk, ha a megrendelt termék épen és időben megérkezik.

Tároláskor és szállításkor is tökéletes megoldás

Ha raklap kerül szóba, legtöbbünknek még mindig a régi jó faalkotmány jut eszünkbe. A nehézkes, masszív és biztonságosnak is nevezhető fa raklapnál azonban már létezik olcsóbb és sok szempontból praktikusabb találmány. A hullámpapír alapanyagú raklap nem véletlenül egyre népszerűbb.

Nálunk mindent megtalál a tökéletes csomagoláshoz!

A karácsonyt, az évvégi ünnepeket megelőző néhány hét a legtöbb család számára nem egy stresszmentes időszak. Az ajándékok beszerzése, a logisztikai feladatok megszervezése, a sütés-főzés előkészületei komoly terhet róhatnak mindenkire. Ha azonban már a csomagolásnál tart, akkor mi segítünk!

Nincs biztonságos csomagolás tökéletes térkitöltés nélkül!

Törékeny tárgy csomagolásakor több dologra érdemes figyelni. Az alapot természetesen a megfelelő méretű, jó minőségű papírdoboz kiválasztása jelenti. A folyamatot pedig biztonságos lezárással érdemes befejezni. A két tevékenység között viszont soha ne felejtkezzünk el az üres terek kitöltéséről!

Doboz gyártás - környezettudatosan

A Wanapack Kft. fő profilja a hullámpapír forgalmazása és a belőlük készülő doboz gyártása. Tudta? A hullámpapír alapanyagú dobozok nemcsak praktikusak, sok mindenre használhatók és kedvező az áruk, de Földünket sem szennyezik! Emiatt minden környezettudatos vásárlónak bátran tudjuk ajánlani!

Egyedi doboz céges ajándékozáshoz!

Itt van a nyár és a vakáció. Ez az időszak nemcsak iskolai szünettel jár. Sok cég is lassabbra veszi ilyenkor a tempót. Legtöbben ilyenkor veszik ki szabadságuk nagyobb részét, akár összefüggően, több hétre is. Sok helyen évi záráshoz hasonló leltárt és értekezleteket tartanak. Céges partik, ajándékozások, jutalom-osztások jellemzik ezt az időszakot.

Családi program: játék a hullámpapírral!

Itt a vakáció. Ez a gyerekeknek pihenést és kikapcsolódást jelent. A szülőknek sokszor megoldandó feladat: hová helyezzék el és hogyan kössék le otthon a csemetéket? A családi nyaralás és a nyári táborok mellett is biztos, hogy lesz néhány hét, amit az ovisok-sulisok otthon töltenek. És lesznek idén is esősebb napok: nem árt felkészülni egy-két kreatív ötlettel, ha beszorulunk a lakásba!

Értékesítés? Online kereskedelem? Nem mindegy a csomagolás!

Aki kereskedelemmel foglalkozik, nagyon jól tudja, hogy nem elég a jó minőségű termék, sem a bőséges választék. Cégünkről mindezek mellett a gyorsaságunk, rugalmasságunk, modorunk is jelzi, mennyire vagyunk megbízhatóak. Azonban, még ha mindezekre figyelünk is, mai felgyorsult, információval terhelt világunkban ez sem elég. Mire gondolunk? A reklámra!

057281
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!