1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

A Föld Napja alkalmából ajánljuk!

Csomagolás, pakolás, tárolás, postázás, költözés…. Sokáig sorolhatnánk azokat a mindennapos feladatokat, amikhez dobozra van szükségünk. A hullámpapír alapanyagú dobozoknál praktikusabb és környezetkímélőbb megoldást még nem találtak ki, ezért jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek, akinek a gyors megoldások mellett Földünk védelme is fontos.

Miért ajánljuk a száz százalékban lebomló szemeteszsákokat?

A Föld napja minden évben április 22-én kerül megrendezésre – Magyarországon 1990 óta. Ennek apropóján szeretnénk felhívni mi is a figyelmet természeti környezetünk megóvására. Tudta? Amikor kidobjuk a szerves hulladékot a kukába, környezetszennyező metán kerül a légkörbe! Nem véletlen, hogy egyre több fórumon kerül terítékre a komposztálás fontossága.

A Wanapacknál mindent megtalálhat, ha raklapra pakol

Ha raktára van, vagy rendszeresen szállít nagyobb mennyiségű terméket, elkerülhetetlen a raklap használata. Ilyenkor azonban nagyon fontos, hogy a papír dobozok és egyéb áruk megfelelően legyenek rögzítve. Nem kis baleseteket és károkat tud okozni, ha ezen a területen nem vagyunk elég figyelmesek.

Pántológépek és pántolószalagok a Wanapacktól!

A professzionális csomagoláshoz a tökéletes doboz mellett mindenképpen gondoljunk arra is, hogy biztonságosan zárjuk és rögzítsük azokat! Hiszen hiába csomagoltuk termékeinket a legjobb minőségű papír dobozba, alkalmaztuk a legjobb térkitöltőt, ha szállítás vagy mozgatás közben a dobozok elmozdulnak vagy kinyílnak!

A hullámpapír doboz nem véletlenül népszerű!

A 21. században egyre többünket foglalkoztat egy olyan téma, ami nemcsak a mi, de gyermekeink és unokáink életére is kihatással lesz. Rohanó világunkban ahhoz, hogy mindennapjaink kényelmesek legyenek, egyre több olyan terméket használunk, ami lehet, hogy praktikus, de sajnos környezetszennyező. Éppen a jövőre gondolva tűzte a Wanapack is zászlójára a környezetért, tudatosan szlogent!

Egyedi papír doboz: marketing és praktikum egyszerre minden online kereskedőnek!

Manapság egyre gyakoribb, hogy amire szükségünk van, azt nem személyes, hanem internetes vásárlás alkalmával szerezzük be magunknak. Ez abban az esetben, ha a webáruház tulajdonos vagy az eladó nem ismerősünk, illetve nem egy megbízható ismerősünk ismerőse, óriási lutri lehet. Megnyugodni és megelégedni igazán akkor fogunk, ha a megrendelt termék épen és időben megérkezik.

Tároláskor és szállításkor is tökéletes megoldás

Ha raklap kerül szóba, legtöbbünknek még mindig a régi jó faalkotmány jut eszünkbe. A nehézkes, masszív és biztonságosnak is nevezhető fa raklapnál azonban már létezik olcsóbb és sok szempontból praktikusabb találmány. A hullámpapír alapanyagú raklap nem véletlenül egyre népszerűbb.

Nálunk mindent megtalál a tökéletes csomagoláshoz!

A karácsonyt, az évvégi ünnepeket megelőző néhány hét a legtöbb család számára nem egy stresszmentes időszak. Az ajándékok beszerzése, a logisztikai feladatok megszervezése, a sütés-főzés előkészületei komoly terhet róhatnak mindenkire. Ha azonban már a csomagolásnál tart, akkor mi segítünk!

Nincs biztonságos csomagolás tökéletes térkitöltés nélkül!

Törékeny tárgy csomagolásakor több dologra érdemes figyelni. Az alapot természetesen a megfelelő méretű, jó minőségű papírdoboz kiválasztása jelenti. A folyamatot pedig biztonságos lezárással érdemes befejezni. A két tevékenység között viszont soha ne felejtkezzünk el az üres terek kitöltéséről!

Doboz gyártás - környezettudatosan

A Wanapack Kft. fő profilja a hullámpapír forgalmazása és a belőlük készülő doboz gyártása. Tudta? A hullámpapír alapanyagú dobozok nemcsak praktikusak, sok mindenre használhatók és kedvező az áruk, de Földünket sem szennyezik! Emiatt minden környezettudatos vásárlónak bátran tudjuk ajánlani!

093223
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!