1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1302
Wanapack

Érdekességek

Nálunk mindent megtalál a tökéletes csomagoláshoz!

A karácsonyt, az évvégi ünnepeket megelőző néhány hét a legtöbb család számára nem egy stresszmentes időszak. Az ajándékok beszerzése, a logisztikai feladatok megszervezése, a sütés-főzés előkészületei komoly terhet róhatnak mindenkire. Ha azonban már a csomagolásnál tart, akkor mi segítünk!

Nincs biztonságos csomagolás tökéletes térkitöltés nélkül!

Törékeny tárgy csomagolásakor több dologra érdemes figyelni. Az alapot természetesen a megfelelő méretű, jó minőségű papírdoboz kiválasztása jelenti. A folyamatot pedig biztonságos lezárással érdemes befejezni. A két tevékenység között viszont soha ne felejtkezzünk el az üres terek kitöltéséről!

Doboz gyártás - környezettudatosan

A Wanapack Kft. fő profilja a hullámpapír forgalmazása és a belőlük készülő doboz gyártása. Tudta? A hullámpapír alapanyagú dobozok nemcsak praktikusak, sok mindenre használhatók és kedvező az áruk, de Földünket sem szennyezik! Emiatt minden környezettudatos vásárlónak bátran tudjuk ajánlani!

Egyedi doboz céges ajándékozáshoz!

Itt van a nyár és a vakáció. Ez az időszak nemcsak iskolai szünettel jár. Sok cég is lassabbra veszi ilyenkor a tempót. Legtöbben ilyenkor veszik ki szabadságuk nagyobb részét, akár összefüggően, több hétre is. Sok helyen évi záráshoz hasonló leltárt és értekezleteket tartanak. Céges partik, ajándékozások, jutalom-osztások jellemzik ezt az időszakot.

Családi program: játék a hullámpapírral!

Itt a vakáció. Ez a gyerekeknek pihenést és kikapcsolódást jelent. A szülőknek sokszor megoldandó feladat: hová helyezzék el és hogyan kössék le otthon a csemetéket? A családi nyaralás és a nyári táborok mellett is biztos, hogy lesz néhány hét, amit az ovisok-sulisok otthon töltenek. És lesznek idén is esősebb napok: nem árt felkészülni egy-két kreatív ötlettel, ha beszorulunk a lakásba!

Értékesítés? Online kereskedelem? Nem mindegy a csomagolás!

Aki kereskedelemmel foglalkozik, nagyon jól tudja, hogy nem elég a jó minőségű termék, sem a bőséges választék. Cégünkről mindezek mellett a gyorsaságunk, rugalmasságunk, modorunk is jelzi, mennyire vagyunk megbízhatóak. Azonban, még ha mindezekre figyelünk is, mai felgyorsult, információval terhelt világunkban ez sem elég. Mire gondolunk? A reklámra!

Környezetbarát hullámpapír termékek a rendrakás szolgálatában

Bár egyelőre makacsul vissza-visszavág a tél, hosszú évszázadok, sőt évezredek a bizonyítékai annak, hogy a tavasz előbb vagy utóbb, de legyőzi a hideget. Amikor pedig a természet elkezd kivirulni, a legtöbben szinte kényszert érzünk arra, hogy ne csak a kertet, de lakásunkat, házunkat is rendbe tegyük. Azaz: indulhat a tavaszi nagytakarítás!

Irattári doboz: irodai rendszerezéshez elengedhetetlen!

Ha vállalkozása van, szükségszerűen szembe kell néznie a felhalmozódó iratok, számlák, fontos dokumentumok rendszerezésének szükségességével. Egyszerűbb esetben a papírok legnagyobb részével könyvelőjének kell megküzdenie. Ha azonban irodát tart fenn, legyen az akármilyen apró, akár csak egy-két alkalmazottal – biztos, hogy az iratok rendszerezése napi feladatot ró Önre.

Ajándék csomagolás? Legjobb megoldás a papír doboz!

Közelednek tavaszi ünnepeink. Szépen, egymás után érkezik a húsvét, anyák napja, gyereknap… Megannyi lehetőség arra, hogy megajándékozzuk azokat, akiket szeretünk. Ha pedig ajándékozás, akkor természetesen itt az ideje a dekoratív, fantáziadús csomagolásoknak is.

Műszaki cikkek szakszerű csomagolása

A hullámpapír lemez és a belőle készült papír doboz manapság az egyik legnépszerűbb csomagolóeszköz. Ami teljesen érthető. Többrétegű falának köszönhetően ugyanis tökéletes védelmet nyújt a sérülékeny tárgyak tárolásakor és szállításakor is.

050956
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!