1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

A Föld Napja alkalmából ajánljuk!

A Föld Napja alkalmából ajánljuk!

Csomagolás, pakolás, tárolás, postázás, költözés…. Sokáig sorolhatnánk azokat a mindennapos feladatokat, amikhez dobozra van szükségünk. A hullámpapír alapanyagú dobozoknál praktikusabb és környezetkímélőbb megoldást még nem találtak ki, ezért jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek, akinek a gyors megoldások mellett Földünk védelme is fontos.

Miben rejlik a hullámpapír töretlen népszerűsége?

A viszonylagosan olcsó és csomagoláskor a termékeknek biztonságot nyújtó hullámpapír a dobozgyártás alapanyaga. A lehető leginkább környezetbarát megoldás, ha

  • Költözünk, és dobozba kell pakolni ingóságainkat
  • Postázáshoz van szükségünk biztonságos csomagolóanyagra
  • Raktárunk van vagy otthon próbálunk rendet tenni
  • Online kereskedelemmel foglalkozunk, és így rendszeresen futárral vagy postán küldjük házhoz termékeinket

A hullámpapír összetétele: környezetbarát és hasznos

A dobozgyártáskor használt hullámpapír alapanyaga az újra-felhasznált papír, és használat után ő is újrahasznosítható. Emellett száz százalékban lebomlik – ebben rejlik a titka, hogy miért is nevezzük környezetbarát terméknek. Emellett, pont alapanyaga miatt nincs szükség arra, hogy komplett erdőket irtsanak ki a dobozgyártás miatt!

Emellett törékeny tárgyak csomagolásához, raktározáshoz, postázáshoz sem találtak ki még nála célszerűbb terméket. Ennek oka a hullámpapírban magában rejlik: a hullámpapír lemez külső rétegei egy, kettő vagy három speciális réteget fognak közbe. Ez a speciális réteg hullámosított papír, és ez ellene áll a rá gyakorolt nyomásnak.

Mivel az ezeket összetapasztó ragasztóréteg keményítő alapú, így ez sem ront környezetbarát tulajdonságán.

A hullámpapír lemezek szilárdak a hullámok irányában, így meglepően erősek és ellenállóak: a bele csomagolt dolgok a rázkódásokkal, ütésekkel szemben komoly védelmet jelentenek. Így a dobozgyártáskor és egyéb csomagolóanyagok készítésekor is úgy tervezik ezeket a termékeket, hogy majd a terhelés irányába essen a hullámirány.

A Föld napja, ami minden évben április 22-én van, pont arról szól, hogy figyeljünk oda bolygónk védelmére.

Ezért sokat tudunk tenni, ha a mindennapok feladataihoz a hullámpapírt és a belőle készült papírdobozokat részesítjük előnyben egyéb termékek (pl. műanyag tárolókkal vagy nejlon zacskókkal) szemben.

Keressen minket, és megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő papírdobozt!

093213
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!