1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Ajándék csomagolás? Legjobb megoldás a papír doboz!

Ajándék csomagolás? Legjobb megoldás a papír doboz!

Közelednek tavaszi ünnepeink. Szépen, egymás után érkezik a húsvét, anyák napja, gyereknap… Megannyi lehetőség arra, hogy megajándékozzuk azokat, akiket szeretünk. Ha pedig ajándékozás, akkor természetesen itt az ideje a dekoratív, fantáziadús csomagolásoknak is.

A csomagolás minden ajándéknak egyediséget ad. Olyan pluszt, amit nem tudunk mással kiváltani. Hiszen mindenki örül, ha kap valamit. Még nagyobb boldogság azonban, ha az ajándék csomagolása a szemünket is gyönyörködteti.

Ez megmutatja, hogy annak, akitől kapunk, fontosak vagyunk, hiszen erre az igen lényeges részletre is gondja volt.

Cégünk alap profiljához tartozik a minőségi papír doboz gyártása.

Mondhatjuk, hogy mi igazán sokat tudunk a dobozokról! Miért érdemes szerintünk az ajándékokat dobozba csomagolni?

Védelmet nyújt

A papír doboz alapanya a hullámpapír. A doboz fala legalább két rétegű. Közötte található a nevét is adó „hullám”. Emiatt a kialakítás miatt a hullámpapír ellenáll a mechanikai behatásoknak.

Bármit is csomagolunk tehát bele, az védelmet kap a rázódásokkal, ütésekkel szemben.

Ha a csomagolt ajándék törékeny, érdemes a méretéhez igazodó dobozt választani.

Sőt, még inkább tudjuk növelni a biztonságot, ha az üres tereket kitöltjük valamivel. A hullámpapír erre is tökéletes megoldást jelent, de választhatunk buborékfóliát vagy egyéb papírt is erre a célra.

Elrejti a tartalmat

Nincs is annál érdekesebb, mint amikor szerettünk izgatottan nézegeti a neki szánt ajándékot – és szögletes formája miatt fogalma sincs, mit rejt a csomagolás!

Főleg kisgyermekek lesznek nagyon izgatottak ilyenkor, de igazából az ajándék-bontogatás kalandja nincs korhoz kötve! Akár a nagymama, akár egy jóbarát a célszemély, örömmel fogja kibontani a rejtélyes csomagot!

Kitűnően dekorálható

A papír doboz letisztult formája miatt egyszerűen és számtalan módon díszíthető. Burkolhatjuk színes csomagolópapírba, használhatunk színes szalagokat, masnikat.

Csak a fantáziánk szab határt, hogy milyen színkavalkád kerül ki a kezeink közül, és kerül át a megajándékozott karjaiba.

A papír doboz az a valami, ami szinte minden háztartásban fellelhető.

Hiszen akár műszaki terméket, akár lapra szerelhető bútorelemeket, akár étkészletet vagy cipőt vásárolunk, biztos, hogy az üzletben megkapjuk a dobozát is! Nem is beszélve az internetes áruházakból rendelt különféle termékekről, amiket szintén sok esetben dobozokban postáznak.

Ha van a lakásban egy kis helyünk, érdemes ezeket a dobozokat eltenni.

Ajándékozás idején nagyon fogunk örülni, ha van mihez nyúlni!

Ha azonban még sincs otthon doboz, nálunk bármilyen mennyiségben és sok méretben rendelhet! Tároláskor sem vesznek el sok helyet, hiszen lapra hajtogatva tehetjük el őket a gardróbba vagy akár fel, a szekrény tetejére.

És amit nem győzünk hangsúlyozni: környezetkímélő….

Hiszen a doboz gyártás alapanyaga a hullámpapír.

A hullámpapír pedig újrafelhasznált papírból készül.

Ez nemcsak azt jelenti, hogy csomagoláskor környezetbarát terméket használunk fel. Az is fontos, hogy a megajándékozott sem fogja környezetét szennyezni.

Ha ugyanis a szelektív hulladéktárolóban köt ki a doboz, újra fel fogják tudni használni doboz gyártáshoz. Ha pedig véletlenül a kommunális hulladékban, akkor jó tudni: a hullámpapír nem tartalmaz műanyagot, így száz százalékosan lebomlik…

093226
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!