1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Biztonságos csomagszállítás? Pántolással tökéletes lesz a rögzítés!

Pántológépek és pántolószalagok a Wanapacktól!

A professzionális csomagoláshoz a tökéletes doboz mellett mindenképpen gondoljunk arra is, hogy biztonságosan zárjuk és rögzítsük azokat! Hiszen hiába csomagoltuk termékeinket a legjobb minőségű papír dobozba, alkalmaztuk a legjobb térkitöltőt, ha szállítás vagy mozgatás közben a dobozok elmozdulnak vagy kinyílnak!

Ez ugyanis nemcsak azt okozhatja, hogy a szépen csomagolt dobozok veszítenek exkluzív megjelenésükből, hanem azt is, hogy a termék vagy áru kipotyoghat, kieshet, és így akár totális doboz-katasztrófa lehet a dolog vége!

A lehető legjobb és legbiztonságosabb megoldás: a pántolás!

A pántolás olyan eljárás, amit a dobozok lezárásakor alkalmazunk.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kézi vagy gépi pántológép segítségével a pántszalaggal lezárjuk a dobozt.

Emellett nemcsak a lezárásnál praktikus, de akkor is, amikor raklapra, illetve egymáshoz szeretnénk rögzíteni a dobozokat.

Nem elég tehát jó ragasztószalaggal leragasztani a papír dobozt. A ragasztószalag általában megakadályozza a csomag kinyílását abban az esetben, ha futárcéggel vagy posta segítségével történik a szállítás.

Amikor viszont érdemes nem kihagyni a pántolást:

  • Ha sok csomagról van szó
  • Raklapos szállítás esetén
  • Különösen sérülékeny termékek szállításakor

A pántszalaggal ugyanis nemcsak magát a dobozt zárjuk le. Segítségével egymáshoz, illetve a raklaphoz is tökéletesen rögzíthetjük a papír dobozokat.

Így bármilyen, előre nem látható eseményre is felkészültünk: akár egy hirtelen fékezés, akár egy csúszós út, akár egyik szállítóeszközről a másikra való pakolás esetén tökéletes biztonságot érhetünk el. Így van ez abban az esetben is, ha esetleg véletlenül emberi mulasztás kerül be a képbe.

Bármikor előfordulhat, még a legnagyobb igyekezet és odafigyelés mellett is, hogy a szállítók megbotlanak vagy a raklapot véletlenül nekitolják valaminek, és lehetne a végtelenségig sorolni, milyen kihívások érnek mindenkit, aki biztonságban szeretne célba juttatni csomagot.

Éppen ezért gondoljon termékei épségére, és tegyen meg Ön mindent azért, hogy biztonságban legyenek!

Ha tökéletes, professzionális csomagolás a célja, ne felejtkezzen el a pántolás fontos folyamatáról! Pántológépet és pántolószalagot keressen a Wanapacknál!

093223
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!