1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Biztonságos rögzítés és védelem? Ezekre lesz szüksége!

A Wanapacknál mindent megtalálhat, ha raklapra pakol

Ha raktára van, vagy rendszeresen szállít nagyobb mennyiségű terméket, elkerülhetetlen a raklap használata. Ilyenkor azonban nagyon fontos, hogy a papír dobozok és egyéb áruk megfelelően legyenek rögzítve. Nem kis baleseteket és károkat tud okozni, ha ezen a területen nem vagyunk elég figyelmesek.

A papír raklap: az évtized slágere

Ami nem véletlen. Mostanában egyre több szó esik a környezetvédelemről. A papír raklap az a professzionális találmány, ami egyesíti magában a régi típusú fa raklap tulajdonságait és a modern környezettudatosságot. Tehát erős, strapabíró és praktikus – emellett, mivel alapanyaga a hullámpapír, nincs szükség arra, hogy gyártásához újabb fákat fágjanak ki. A hullámpapír ugyanis újra-felhasznált papírból készül.

Raklapra rögzítés

Ha szeretnénk, hogy raktárukban vagy áruszállításkor biztonságban legyenek termékeink, a jó minőségű raklap mellett a rögzítésre is érdemes hangsúlyt tenni. Legutóbb írtunk arról, miért praktikus a pántszalag. Íme még néhány tipp professzionális rögzítéshez és a tökéletes védelemhez!

Csúszásgátló lap

Erre azért lesz szükség, hogy a tökéletesen bedobozolt termékeink, amiket a lehető legjobb csomagolással védünk, szállítás közben ne csúszkáljanak a raklapon. A csúszásgátló lap érdesített felülettel ellátott papír, ami a dobozok tapadását segíti elő.

Légpárnás fólia vagy buborékfólia

Nemcsak a papír dobozba csomagolt dolgok légkitöltésére tökéletes megoldást. Különösen törékeny termékek esetén, vagy, ha tudjuk, hogy a szállítás során nagy igénybevételnek lesz a szállítmány kitéve, a biztonságot növelhetjük, ha légpárnás fóliába csomagoljuk a dobozokat.

Kézi nyújtható fólia vagy sztreccsfólia

Fóliás egységrakomány esetén kézi vagy gépi fóliázással rögzíthetjük a termékeket a raklaphoz. A fólia azért is jó, mert megvéd a külső szennyeződésektől – legyen szó akár nedvességről, akár porról, homokról, sárról. Fekete színben is kapható, aminek segítségével tökéletesen el tudjuk rejteni a raklap teljes tartalmát. Ha pedig azt szeretnénk, hogy árukészletünk átlátható legyen, válasszuk az átlátszó változatot!

Raklaptakaró fólia

Ha raklaptakaró fóliával fejezzük be a folyamatot, plusz biztonságot adhatunk áruinknak. Ez különösen akkor fontos, ha extrém időjárási körülmények között vagyunk kénytelenek szállítani. Ez már tényleg tökéletesen biztonságos csomagolást jelent!

093236
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!