1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Dobozba csomagoláskor erről se felejtkezzünk el!

Nincs biztonságos csomagolás tökéletes térkitöltés nélkül!

Törékeny tárgy csomagolásakor több dologra érdemes figyelni. Az alapot természetesen a megfelelő méretű, jó minőségű papírdoboz kiválasztása jelenti. A folyamatot pedig biztonságos lezárással érdemes befejezni. A két tevékenység között viszont soha ne felejtkezzünk el az üres terek kitöltéséről!

Hiába használunk ugyanis strapabíró, hullámpapír alapanyagú dobozt a csomagoláshoz. A több rétegű hullámpapír megvédi értékünket a külső mechanikai behatásoktól. Még nagyobb védelmet tudunk azonban elérni, ha gondoskodunk arról, hogy a sérülékeny tárgy ne érintkezzen a doboz falával. Az pedig még fontosabb, hogy semmiképpen se tudjon elmozdulni, sőt, ide-oda gurulni a dobozon belül, mert ebben az esetben hiába a profi papír doboz: amit belecsomagoltunk, könnyen ripityára törhet a szállítás, mozgatás során.  

Ezt úgy tudjuk megakadályozni, ha gondoskodunk az üres terek tökéletes kitöltéséről.

A térkitöltés több módon is megtörténhet. Sokan kedvelik a klasszikus, újságpapírral történő kibélelés módszerét, ami egyébként meglepően jól tud működni. Mások inkább a buborékfóliára esküsznek, amit mi is nagyon szeretünk. Sőt, tértkitöltésre bizonyos esetekben a felszabdalt hullámpapír is alkalmas. Most mégis valami mást ajánlunk!

Térkitöltő hab: a professzionális és környezetkímélő védelem!

A térkitöltő habtól van, aki ódzkodik, pedig nincs erre okunk. Sokan azért nem szeretik, mert az a tudat él bennük, hogy freontartalma miatt a termék környezetre veszélyes. A freon valóban olyan anyag, ami erősen károsítja az ózonréteget, ezért az 1987-ben kiadott Montreali Jegyzőkönyv, amelyhez Magyarország is csatlakozott két évvel később, elrendelte a freonnak a használatból való folyamatos kivonását.

Nincs miért izgulni! A Wanapack Kft. által forgalmazott térkitöltő hab nem tartalmaz freont!

Sőt, nálunk már száz százalékban lebomló, bio változata is elérhető azok számára, akiknek igazán fontos a környezetvédelem.

Mit ajánlunk, ha igazán biztonságosan szeretné becsomagolni a törékeny holmit?

  • Ha törékeny tárgy csomagolása a feladat, először is csomagoljuk be buborékfóliába, esetleg újságpapapírba!
  • Ezután helyezzük el a megfelelő méretű, hullámpapír alapanyagú dobozba!
  • Ha még biztonságosabbá akarjuk tenni a szállítást, és több tárgyat egy dobozba csomagolunk, akkor tegyünk közéjük méretre vágott hullámlemezt!
  • Az üres tereket töltsük ki, hogy a tárgyak ne tudjanak elmozdulni! Erre a térkitöltő hab a legpraktikusabb, hiszen használata gyors és egyszerű! Az egészen apró, rugalmas hengerek a kicsi réseket is kitöltik, így tökéletesen megakadályozzák a törékeny holmi elmozdulását!
  • Végül alaposan zárjuk le a dobozt jó minőségű ragasztószalaggal! Ha szeretnénk, hogy a nedvességtől is száz százalékosan védve legyen termékünk, tekerjük bele rugalmas fóliába!

Ha nagyobb mennyiségű vagy rendszeres Önnél a törékeny tárgyak postázása, érdemes tőlünk árajánlatot kérnie. Az egyedi doboz gyártása mellett hullámpapír, hullámlemez, hullámtekercs, buborékfólia és térkitöltő hab, ragasztószalag és sztreccs fólia is megtalálható kínálatunkban.

093229
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!