1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Egyedi doboz céges ajándékozáshoz!

Egyedi doboz céges ajándékozáshoz!

Itt van a nyár és a vakáció. Ez az időszak nemcsak iskolai szünettel jár. Sok cég is lassabbra veszi ilyenkor a tempót. Legtöbben ilyenkor veszik ki szabadságuk nagyobb részét, akár összefüggően, több hétre is. Sok helyen évi záráshoz hasonló leltárt és értekezleteket tartanak. Céges partik, ajándékozások, jutalom-osztások jellemzik ezt az időszakot.

A Wanapack Kft. élen jár a hullámpapír feldolgozásban és a doboz gyártásban. Kiemelt profilunk az egyedi doboz gyártása nagyobb és kisebb mennyiségben is. Az egyedi, vállalkozásának logójával, színeivel, reklámszövegeivel felöltöztetett doboz azonban nemcsak árui csomagolására kitűnő választás.

Ajándékozáskor is jól jön.

A megajándékozott felé még inkább ki tudja mutatni tiszteletét és figyelmét, ha az ajándékot egyedi, a cégre jellemző, de akár névre szóló ajándékkal lepi meg. Esetleg olyan módon, hogy nem maga az ajándék, hanem a csomagolás teszi azt igazán különlegessé.

Ez azért is kitűnő módszer, mert biztos, hogy már első pillantásra meg fogja ragadni a figyelmet a meglepetés, amit kap, hiszen a csomagolás az, amire legelőször esik a pillantásunk és ami az első, talán legfontosabb benyomást kialakítja bennünk.

Mind a céggel, mind az ajándékozó személyével kapcsolatban.

Emiatt érdemes különlegessé tenni az ajándékozást a nyári vakációs időszak előtt egy jól megválasztott egyedi dobozzal, ami különleges formába csomagolja a meglepetést, és jól kifejezi a körülöttünk lévők felé megbecsülésünket. Milyen esetekben érdemes egyedi dobozt választani?

Munkatársak megajándékozása egyedi dobozzal

A nyári szezon indulásával tulajdonképpen megtörténik a cégek féléves zárása is. A számvetés ideje ez. Ilyenkor a vezetők összeülnek, és átbeszélik, mennyit sikerült elérni eddig az éves tervből, min érdemes változtatni. Mi az, ami sikeres volt, és min kell javítani több erőfeszítéssel és befektetéssel. A munkatársak eddigi teljesítménye is terítékre kerül ilyenkor.

Az őszinte kommunikáció mellett nincs is jobb mód a kollégák ösztönzésére, mint az, ha kimutatjuk feléjük elismerésünket. Ezt a legtöbb vezető céges vacsorával vagy egyéb érdekes rendezvénnyel szereti jelezni. Ezek a rendezvények jó alkalmak arra is, hogy a főnök megmutassa, ő is ember, aki szeret kikapcsolódni, jókat enni és beszélgetni. A csapatépítés kitűnő terepei ezek a vállalati rendezvények.

Sokan tartják jó ötletnek, hogy ne csak az év végén, de félévkor is kiemeljék azokat a munkatársakat, akik lendítettek a vállalaton munkájukkal, kreativitásukkal, ötleteikkel. A szóbeli, egész cég előtt elhangzott elismerő szavak mellett sok vezető szereti ilyenkor jelképes ajándékkal is megjutalmazni az általa legjobbaknak ítélt munkatársakat.

Akár egy üveg borról, akár különleges csokoládéról van szó, egyedi dobozba csomagolva exkluzív és különleges megjelenést kölcsönözhetünk neki. A kolléga pedig érzi, hogy tényleg fontos és érdemes a következő időszakban is sok energiát fektetnie abba, hogy a vállalkozás még virágzóbb legyen.

Céges partnereknek: ajándékozás egyedi dobozban

Nyaralási időszak előtt érdemes kifejezni a megbecsülésünket fontos üzleti partnereinknek is. Az ajándék gondos kiválasztása mellett gondoljunk itt is a csomagolásra!

Egy jól megválasztott, akár névre szóló, cégünk logójával és színeivel, vagy akár jelmondatával dekorál egyedi doboz sokat elérhet! A partner érezni fogja, hogy a személye és munkája, cégünk sikerében történő közreműködése fontos. Emellett a jól sikerült, tartós dobozt hosszú távra is sokan megtartják, tárolásra vagy más otthoni felhasználásra. Ilyenkor szinte mindennap emlékeztetni fogja őt az egyedi doboz magára a cégre és legfőképpen annak vezetőjére.

 

A hullámpapír alapanyagú egyedi dobozok gyártása cégünk fő profilja. Ha jó minőségű, tartós és mutatós egyedi dobozra van szüksége – akár nagy mennyiségben, akár csak egy darabra – keressen minket!

067500
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!