1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Egyedi dobozt gyártatna? Erre figyeljen!

Egyedi dobozt gyártatna? Erre figyeljen!

A képlet viszonylag egyszerű: egyedi, designos reklámfelületként használható dobozokra volna szüksége. Minél hamarabb. Minél jobb áron. A képlet másik oldalán viszont kérdések sora áll.

Először vásárolni valahol mindig bizalmi kérdés. Nem tudja, milyen tényezők játszanak szerepet az áralakulásban. Mikor kaphatja kézhez a termékeket, és minden gördülékenyen megy-e majd.
A mi célunk az, hogy kényelmesen, gyorsan és egyszerűen vásárolhasson tőlünk. Erre figyeljen az egyedi doboz terveztetésénél!

 

Egyedi dobozokra és csomagolásra volna szüksége. Mert szeretne javítani termékei eladhatóságán. Mert kreatív és viszonylag olcsó reklámfelületre vágyik.

És minőségi termékeket tükröző, különleges esztétikai megjelenéssel szeretné célpontba venni a megfelelő vevőkört. Ráadásul az áruk biztonságos szállítását is meg kellene oldani.

Így van?
De mégis honnan szerezze be őket?

Még nem döntött „gyártó” mellett. De az is lehet, hogy régebbi partnerével elégedetlen és váltani szeretne.

Az első vásárlás minden esetben elkerülhetetlen, mint ahogy e szituáció is: először kell valahol leadni egy rendelést vagy ajánlatot kérni.

 

Mire számítson, ha egyedi dobozt rendel nálunk?

Hullámpapírlemezből készült doboz rendelése esetén vállaljuk az igény szerinti megtervezését is.

Mit is jelent ez Önnek a gyakorlatban?

Szükséges hozzá, hogy az adott termékre - mely nincs raktárkészleten- ÍRÁSBAN kérjen árajánlatot. Az ajánlatkéréshez ugyanis viszonylag sok adatot szükséges megadni.

 

A részletes információadás azonban Önnek kedvez

Így fogjuk tudni a lehető legideálisabb és legköltséghatékonyabb megoldást kínálni Önnek.
Az árkalkuláció során mindezen tényezőket és adatokat figyelembe vesszük. Így Ön a legoptimálisabb megoldást fogja az árajánlat során kézhez kapni.

Mire is van szükségünk pontosan?

 

Adatok „minden mennyiségben”

Egy pontos külső vagy belső méret milliméterben, valamint a hosszúság, szélesség és magasság adatok sorrendben történő megadása elsődleges szempont az ajánlattétel során.

A belső méret megadása viszonylag egyszerűbb. Hiszen egy 500 x 310 x 320mm -as dobozba egy pontosan ekkora tárgy bele is fér. Így termékei paramétereit ismerve könnyedén megadhatja azt.

 

Mi kerül majd a dobozba? - Nem mellékes kérdés.

Mert ettől függ az anyag minősége. Minden dobozunk hullámlemezekből készül, azonban ez sokféle vastagságban létezik. A doboz lehet akár 1mm, de 3 mm vagy akár 5mm vastag is.

 

Szükségünk van az árkalkuláláshoz a pontos mennyiségre is

Habár rendelési minimum a mennyiséget illetően nálunk nincs, azonban minden gyártáshoz minimum 500m2 anyagot szükséges berendelnünk, ebből nagyjából könnyedén ki lehet kalkulálni a mennyiségeket.

 

Ne feledje el a doboz típusát meghatározni (fefco kóddal) - Mégis hogyan?

TF, azaz tetőfenék lapolt (alul felül van négy lapja, amit behajtunk) dobozok mellett léteznek un. kimetszett dobozok, melyből rengeteg féle létezik.

Ennek tervezése az igazi munka, hiszen a doboz egymásba hajtogatós részei szerszámmal kerülnek kivágásra.

Külön tetővel, ráhajtató tetővel, netán oldalt záródó kivitelben szeretné a dobozokat legyártatni? A Fefco kódokat könnyedén kiválaszthatja egy tőlünk kapott katalógus segítségével.

 

Milyen lesz a doboz alapanyaga, milyen mintát szeretne és pontosan hová?

Olyan információkra is szükségünk van az ajánlattétel során, mint hogy barna vagy fehér alapanyagú dobozt szeretne-e, illetve minta kérése esetén pontosan hová szeretné helyezni azt, és milyen színekben gondolkodik.

Klisét készíttetne? Küldjön a mintáról egy képet és mi elkészítjük! A minta nyomása minden általunk gyártott dobozra megvalósulhat.

A pontos adatok és információk megadásával gyártóink egy költséghatékony és a legideálisabb megoldást kínáló árat kalkulálnak ki, melyet 2-3 napon belül elküldünk Önnek. A megrendelés után pedig 2 hét gyártási idővel már kézhez is kaphatja a termékeket.

 

Egyszerű rendelésre vágyik? A dobozgyártás nálunk könnyedén és a költséghatékonyan valósulhat meg az Ön részére. Keressen minket még ma! Csapatunk azért dolgozik, hogy tetszetős, stabil és termékre szabott csomagolást készítsünk.

093230
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!