1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Egyedi papír doboz: marketing és praktikum egyszerre minden online kereskedőnek!

Egyedi papír doboz: marketing és praktikum egyszerre minden online kereskedőnek!

Manapság egyre gyakoribb, hogy amire szükségünk van, azt nem személyes, hanem internetes vásárlás alkalmával szerezzük be magunknak. Ez abban az esetben, ha a webáruház tulajdonos vagy az eladó nem ismerősünk, illetve nem egy megbízható ismerősünk ismerőse, óriási lutri lehet. Megnyugodni és megelégedni igazán akkor fogunk, ha a megrendelt termék épen és időben megérkezik.

Éppen emiatt az elvárás miatt mindenképpen érdemes a részletekre odafigyelnünk abban az esetben, ha mi vagyunk a másik oldalon.

Azaz: mi vagyunk az eladók, a kereskedők.

Ami hosszútávon fontos, az az ismertség mellett az, hogy jó hírnevünk legyen. Ehhez pedig szükséges a reklámozás mellett az is, hogy megbízhatóak legyünk. Hiszen a 21. században a rossz hír mellett a jó hír is gyorsan szárnyra kel – köszönhetően a különféle internetes felületeknek, közösségi oldalaknak.

Ha rendszeresen adunk el az interneten termékeket, érdemes beruháznunk egyedi dobozokba. Az egyedi doboz gyártása a Wanapack egyik legsikeresebb ás legkeresettebb szolgáltatása – nem véletlenül.

Miért is érdemes áldozni egyedi doboz gyártására, ha interneten kereskedünk?

A papír doboz strapabíró és biztonságos

A hullámpapír alapanyagú dobozok felépítésüknek köszönhetően tartósak. Jól bírják a terhelést és megvédik a bele csomagolt dolgokat az ütődésekkel, rázkódásokkal szemben. A megrendelt áru épen fog megérkezni a vevőhöz, így eléri, ami egy kereskedő számára a legfontosabb: a megelégedett vásárlót.

Tároláskör is tökéletes megoldás

Mivel lapra hajtható, ezért felhasználás előtt kis helyen tárolható. Emellett raktározáshoz is praktikus: sérülésmentesen tartható benne az elküldésre váró termék, és az egymás mellett jól elhelyezhető papír dobozok helykihasználása is optimális.

Jó ár-érték arány

A papír doboz olcsó. Barátságosabb áron ilyen jó megoldást biztos, hogy nem találunk!

A papír doboz környezetkímélő

Alapanyaga a hullámpapír, ami használata után tökéletesen elbomlik, hiszen nem tartalmaz semmilyen mesterséges anyagot. Emellett általában már a doboz gyártáskor újra-felhasznált dobozt használna. Így a hullámpapír doboz gyártás tulajdonképpen egy tökéletesen környezetkímélő körforgás.

A doboz tökéletes reklámfelület

Az egyedi doboz gyártása azért praktikus, mert a dobozt el tudjuk látni cégünk logójával, így beépítve a köztudatba vállalkozásunkat. Egy jó csomagolással, a színek és formák ízléses megválasztásával megbízhatóságot és professzionalizmust sugárzunk. Emellett a minket jellemző missziót is könnyen tudjuk terjeszteni – például már önmagában azzal, hogy a csomagoláshoz papír dobozt választunk, környezettudatosságot sugárzunk magunkról.

Ha megvan a cég és megvan a cél, keressen minket, és segítünk az Ön számára leghasznosabb egyedi doboz gyártásában!

093223
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!