1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Karácsonyi dobozolás?

Nálunk mindent megtalál a tökéletes csomagoláshoz!

A karácsonyt, az évvégi ünnepeket megelőző néhány hét a legtöbb család számára nem egy stresszmentes időszak. Az ajándékok beszerzése, a logisztikai feladatok megszervezése, a sütés-főzés előkészületei komoly terhet róhatnak mindenkire. Ha azonban már a csomagolásnál tart, akkor mi segítünk!

Biztonságos postázás? Nálunk mindent megtalál!

Karácsonykor mindannyian szeretjük megajándékozni szeretteinket. Előfordul azonban, hogy nem mindannyiukkal sikerül együtt leülni az ünnepi asztalhoz. Akár azért, mert a nagybácsi vidékre költözött, akár azért, mert valamelyik barátunk külföldön vállalt munkát és ott tölti az ünnepeket – az ajándékot postával vagy futárral kell elküldeni.

A feladat akkor is adott, ha mindezt céges partnereinknek szeretnénk megtenni – itt pedig már a mennyiség is nagyobb lehet, és általában nem áll irodánkban hegyekben a szükséges papír doboz vagy légpárnás boríték.

A tökéletes postázáshoz tökéletes csomagolás szükséges! 

Egyáltalán nem mindegy, hogy szétázik-e kiválasztott könyv vagy összetörik-e porcelán teáskészlet, mire a címzetthez kerül!

Mit ajánlunk Önnek ezekhez a feladatokhoz?

Papír doboz

Nagyobb méretű tárgyak csomagolásakor a papír doboz az, amit biztosan nem tudunk megkerülni! Érdemes olyan méretet választani, ami a leginkább passzol az ajándékhoz. Így egyrészt kevesebb térkitöltő anyagot kell használnunk, másrészt nem növeljük feleslegesen a súlyt, és így a szállítási vagy postaköltséget sem.

Légpárnás fólia

A légpárnás fólia vagy ismertebb nevén buborékfólia tökéletes megoldást jelent törékeny tárgyak csomagolásakor. Az üveg, porcelán vagy egyéb sérülékeny alapanyagú dolgokat megóvhatjuk a mechanikai sérülésektől, és biztonságos szállítást tesz lehetővé.

Térkitöltő hab

Ha még biztosabbra szeretnénk menni, az üres tereket töltsük ki térkitöltő habbal! Így a csomag tartalma nem tud a papír dobozban elmozdulni, és még nagyobb biztonsággal szállítható!

Ragasztószalag

Minden igyekezetünk feleslegessé válhat azonban akkor, ha a papír dobozt nem sikerül jól lezárnunk. Ezért figyeljünk arra, hogy jó minőségű ragasztószalaggal alaposan zárjuk le a dobozt postázás előtt!

Sztreccsfólia

Ha tényleg a tökéletesség a cél, vagy a postázott ajándék nagyon értékes, nyújtható sztreccsfóliával fejezzük be a csomagolás folyamatát! Mind a nedvességgel, mind az ütődésekkel, rázkódásokkal szemben növelni tudjuk így a biztonságot.

Légpárnás boríték

A különféle méretű légpárnás borítékokat kis ajándékok postázásához érdemes használni, mint amilyen egy DVD, CD, pendrive, vagy akár apró műszaki termékek. Jól járunk így, mert nem csomagként, hanem ajánlott levélként tudjuk elküldeni, ami egyszerűbb és költséghatékonyabb. A légpárnás boríték nagyon jó találmány: a rögzített buborékfólia az ütődésekkel, külső borítása pedig a nedvességgel szemben ad hatékony védelmet.

Ha nagyobb mennyiségben, vagy otthoni használatra van szüksége professzionális csomagólanyagra, keressen minket!

093243
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!