1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Kiállítás? Termékkínálás? Konferencia?

Kiállítás? Termékkínálás? Konferencia? - display

Árunk és cégünk megismertetésére és népszerűsítésére a 21. században rengeteg módszer létezik. A világháló már majdnem mindenki számára egy kattintással elérhető. Kézenfekvő tehát, hogy termékeinket és saját magunkat is a weben reklámozzuk. Azonban manapság is nagyon népszerűek a különböző szakmai kiállítások, rendezvények. És ezeken kívül is rendkívül sok lehetőségünk van arra, hogy árunkat és saját magunkat is személyesen mutassuk meg a potenciális vevőknek. Ezekben a helyzetekben óriási segítség a könnyen mozgatható hullámpapír állvány.

 

Cégünk legfőbb profilja a hullámpapír és a belőle készült dobozok gyártása. Emellett azonban vállaljuk egyedi papír displayek készítését is.

De mi is tulajdonképpen a display?

A szót a marketing világában két dologra használják.

Egyrészt lehet képes hirdetés a weben.

Másrészt takarhat olyan állványt, amit termékbemutatási célra használnak az eladás helyén.

Jelenlegi írásunkban a display szót az állványra használjuk.

 

Mire való a display?

 

A hullámpapír alapanyagú állványt legfőképpen termékek bemutatására szokták használni. Éppen emiatt üzletek, kiállítások elengedhetetlen kelléke. Termékkínálónak is tökéletesek. Nemcsak mutatós keretbe helyezik árunkat, hanem egyben fel is hívják rá a figyelmet. Az eladást, a termék megismertetését, népszerűsítését is elősegítik.

Cégét is ismertebbé teheti vele: csak a képzeletünk szabhat ugyanis határt annak, hogy az általunk használt állvány hogyan nézzen ki.

Emellett azonban praktikus irodákban, vagy akár otthoni használatra is. Tárolhatunk rajta irodaszereket, könyveket, újságokat. Díszítheti a nappalit, vagy lehet a hálószoba, konyha fontos kelléke.

Az általunk gyártott display alapanyaga a hullámpapír

 

A display készülhet ugyanis műanyagból is. A hullámpapír azonban, szemben a műanyaggal, környezetbarát termék. Nemcsak újrafelhasználható, de könnyen le is bomlik. Nem szennyezi tehát a környezetet.

Ha Ön tudatos természetbarát, mindenképpen érdemesebb hullámpapír alapanyagú displayt rendelnie.

Az régi tévhit, hogy a papír nem elég erős. Hullámpapír állványainkat ugyanis olyan technológiával gyártjuk, ami garantálja a tartóssága mellett a strapabírást is. Mindazzal a feladatottal és teherrel megbirkózik, amivel műanyag változata.

 

Mi a folyamata a display tervezésének?

 

Mindenképpen fontos tudatosítani, hogy milyen funkciót fog ellátni az állvány.

Mire használjuk: tárolásra vagy termékkínálásra? Miket szeretnénk elhelyezni benne? Nehezebb vagy könnyebb, kisebb vagy nagyobb termékeket?

Hogy nézzen ki?

 

Milyen forma illik leginkább cégünk profiljához? Milyenen mutat jól a logónk vagy a reklámunk? Mekkora legyen a display: kicsi, és könnyebben mozgatható, vagy nagyobb, és jobban terhelhető?

Ha segítségre van szüksége, forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Ami fontos:

 

A Wanapack Kft. kis mennyiség, akár egy darab display legyártását is vállalja.

Elkészítjük a natúr színű hullámpapír állványt, de a kasírozást Önnek kell megoldania! (A kasírozás az a folyamat, amikor a kinyomtatott anyagot gyűrődés nélkül ráragasztják a display felületére.)

Akár a tervezésben, akár a folyamat bármely más részében akad el, segítünk! Hívjon minket bizalommal!

093215
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!