1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Kisméretű, törékeny csomagot szeretne postázni?

Öt érv a légpárnás boríték mellett

Aki még soha nem próbált postával vagy futárral küldeni valamit valahová, azt gondolhatja, hogy ez egy rutinfeladat. Pedig nem így van. Nem elég az, hogy tájékozódunk az árakról és a feladás módjáról. Ennyi ugyanis kevés ahhoz, hogy küldeményünk biztonsággal célba érjen. Arra is nagyon kell figyelni, hogy mibe, és hogyan csomagoljuk be a küldeményt!

A szállítás megviseli a csomagot

Figyelembe kell venni, hogy szállítás közben a csomag sok mindennek ki van téve. Pakolás, emelgetés, időjárási körülmények, szállítás…

Lényeges, hogy a feladott termék ugyanolyan állapotban érkezzen meg a célszemélyhez, mint ahogyan mi elküldtük.

Biztonságos, célszerű, és gyors csomagolás

Önnek webáruháza van. Kis gyerekekkel van otthon, de szeretne pénzt is keresni. Mivel mindig jó volt a kézügyessége, ékszereket, kiegészítőket készít. Amik egyediségük, szépségük miatt hamar népszerűvé váltak. Ezeket napi szinten, sokszor egyenként kell postáznia.

Irodában dolgozik, és jön egy hirtelen feladat. Nagyobb mennyiségben kell a megrendelőknek, partnereknek céges ajándékokat küldeni. Mindenki mozgósítva van, és készen áll arra, hogy csomagoljon - de szorít az idő. És az árral sem lenne rossz spórolni.

Az is lehet, hogy egy rokonnak vagy barátnak van születésnapja. Hasonló az ízlésük, közösek az emlékeik. Nem volt nehéz kitalálni, hogy mivel lepje meg.  Kedvenc zenekaruk legújabb CD-jét szerezte meg. Szép, színes papírba csomagolta, de mivel messze lakik Öntől, postán szeretné elküldeni.

Talán használt telefonját adta el valamelyik közösségi oldalon. Fontos, hogy azt biztonságban tudja eljuttatni a vevőnek. Ha rossz állapotban érkezne meg, a vevő még utólag elállna a vásárlástól. És az Ön megbízhatósága is kétségessé válna, jó híre oda lenne.

Akármelyik feladattal is szembesül, szeretné, ha az elküldött termék nem sérülne.

Nem ázna át. Nem törne össze.

Praktikus és egyszerű megoldás

Kisméretű, törékeny tárgyakat sokszor felesleges dobozba csomagolni. Így ugyanis megnő a mérete, nagyobb a súlya, és a feladási ár is magasra szökhet.

Ezekben az esetekben tökéletes megoldás a légpárnás boríték.

Miért érdemes ezt a megoldást választani?

  1. A boríték súlya kicsi, mondhatni, „habkönnyű”. Könnyebb, mint egy papírdoboz. Emiatt alig növeli meg a postai feladás árát.
  2. Megfelelő méret kiválasztása után nagyon egyszerű és gyors a csomagolás. Ez főleg abban az esetben előny, ha minden nap, vagy esetleg nagyobb mennyiségben van elküldendő árunk.
  3. Törékeny tárgyakat is biztonságosan csomagolhatunk bele. Alapanya a nagy szakítószilárdságú fehér, vagy sárgás-barna nátron papír. Ez az anyag vízhatlan. Semmi sem fog benne elázni, és emiatt tönkremenni. Tökéletes védelmet nyújt a fémből készült, és ezért könnyen rozsdásodó ékszereknek. A CD-re is vigyáz, és a papír felületű tárgyak sem nedvesednek át. Esőben, hóban, ködben, párában sem.
  4. Belülről egy légpárnás réteg, más néven buborékfólia béleli ki. Ellenáll a nagy nyomásnak vagy ütésnek is. Semmi sem fog benne elszakadni, megrepedni, és eltörni sem. A két anyag ötvözete biztonságot nyújt a legsérülékenyebb dolgok számára is. Tökéletesen helyettesíti a hullámpapír dobozt. És ráadásul nem kell külön vízhatlan anyagba is csomagolni.
  5. Szilikonos zárása van. Ez nemcsak azért praktikus, mert egyszerűen és gyorsan lezárható, és így gyorsabbá teszi a csomagolást. Amiatt is szeretjük, mert könnyen ellenőrizhető, hogy biztosan nem lett-e kibontva a csomag addig, amíg megérkezett a rendeltetési helyére. Ez dobozoknál nem mindig ilyen egyértelmű. A szilikonos zár viszont olyan erősen rögzíti a boríték nyílását, hogy csak magának a borítéknak a széttépésével nyitható ki. Száz százalékos a biztonság!

 

Törékeny, kisméretű tárgyak csomagolásához és postázásához tehát ideális választás a légpárnás boríték! Több méretben kapható nálunk. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Önnek megfelelőt!

093240
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!