1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás

A hullámpapír a hétköznapokban gyakran használt papír dobozaink alapanyaga. Legtöbben innen ismerjük, és általában ebben a formában találkozunk vele. Ezt az univerzális, környezetbarát terméket azonban sok más területen is hasznosítani lehet. Az építőiparban például nélkülözhetetlen segítség.

De nekünk is az, ha úgy döntünk, belevágunk a nagy kalandba: a lakásfelújításba!

Mindenki szeretne álmai otthonában élni. Olyan házban, amit a saját elképzelésünk szerint  rendeztünk be. Ahol mi választottuk meg a stílust és a színeket. Olyan helyen, ami kényelmes, de egyben elegáns. Ahol könnyű rendet tenni, és rendet tartani, mert mindennek megvan a maga helye.

Persze az álomotthon mindenkinek mást jelent. Teljesen személyre szabott. És legtöbbünk számára sajnos nem elérhető.

Ez azonban nem szabad, hogy bárkit elkeserítsen.

Egészen kis ötletekkel, változtatásokkal a már meglévő, tökéletlen otthonunkat is kellemesebbé, lakályosabbá, szerethetőbbé tudjuk tenni. Valljuk be: legtöbben nem csak akkor vágunk bele egy felújításba, ha már nagyon muszáj. Mert például potyog a festék, vagy mállik a tapéta.

Hanem azért, mert szeretnénk változtatni. Az évek során például megváltozott az elvárásunk. Esetleg a készen vett, használt lakás még az előző tulaj ízlését mutatja, ami nem féltétlenül egyezik a miénkkel.  Akárhogyan is van, itt a tavasz. A megújulás, a változás ideje.

A lakásfelújítás nem kis feladat. Főleg abban az esetben, ha nem szakembert hívunk, hanem mi magunk szeretnénk elvégezni. Ilyen vagy olyan indokból. Akár azért, mert nagy kaland, akár azért, mert így sokat spórolunk. Ha néhány dologra figyelünk, akkor könnyebbé tehetjük a munkát. És csökkenthetjük a felújítás utáni, takarítással töltött órák számát is…

A hullámpapír nem csak azért nagy segítség, mert ez a papír doboz alapanyaga. Hiszen a doboz elengedhetetlen kelléke a felújításnak. A munkálatokat megelőző szortírozáskor például óriási segítség. Mindenre használható: amit ki szeretnénk dobni, vagy amit el akarunk biztonságosan csomagolni – dobozba vele!

Emellett pedig festéskor, tapétázáskor óriási segítség a hullámpapír tekercs. A bútorokat takaró fóliával védhetjük, de a padlón használni balesetveszélyes. Csúszik, és nem is védi meg a járófelületet a mechanikai behatásoktól. Könnyen sérülhet a parketta, ha például elmozdul alattunk a létra. A járólap számára sem védelem: ha valami keményebb, nehezebb tárgyat elejtünk, akkor kárt okozhatunk benne.

Ezért használatos az építőiparban felújítás esetén a hullámpapír tekercs. 

Tanuljunk a profiktól!

A dobozok alapanyagaként is használt hullámpapír segítségével  tökéletes felületet érhetünk el a munkálatok idejére. Miért praktikus?

A hullámpapíron nem csúszunk el. Így nem balesetveszélyes, segít, hogy ne bokatörés legyen a felújítás vége.

Nem szakad el olyan könnyen, mint a takarófólia, vagy az újságpapír, mert dupla rétegű. Figyeljünk arra, hogy megfelelően rögzítsük ragasztószalaggal, hogy ne gyűrődjön fel.

Stabil felületének köszönhetően védi a parkettát vagy a járólapot. Nem fogja a létra, vagy a cipőnkkel széthordott kosz összekarcolni a parkettát.

Felfogja a lecseppenő festéket vagy tapétaragasztót. Sőt, a felületen meg is szárad: felső rétege beszívja az anyagot, alsó rétege már nem engedi át. Nem lesz foltos sem a járólap, sem a parketta!

Cégünk a dobozgyártás mellett hullámpapír értékesítésével, méretre vágásával is foglalkozik. Kínálatunkban több méret is található. Ha felújítás előtt áll, keressen minket bizalommal!

093231
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!