1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Március 21-én ünnepeltük az Erdők Világnapját!

2012-ben szavazta meg az ENSZ, hogy minden évben március 21-én emlékezzünk meg a fák és erdők jelentőségről. Ennek kapcsán érdemes átgondolni saját fogyasztási szokásainkat is. Mindannyiunk közös érdeke, hogy bolygónkon visszaforduljon a környezetszennyezés. Hogy levegőnk, vizeink szennyezettsége csökkenjen. Ezért személyesen mi is tehetünk, ha néhány apró dologra figyelünk a hétköznapokon.

Hullámpapír doboz: környezetkímélő megoldás csomagoláshoz

Ha

  • web áruháza van, vagy az interneten árulja megunt holmijait, és emiatt rendszeresen kell postáznia nagyobb méretű termékeket;
  • költözés előtt áll, és praktikus, egyszerű megoldást keres személyes tárgyai csomagolására és szállítására;
  • szortíroz, rendet tesz otthonában, és szeretne mindent elpakolni…

…akkor tökéletes megoldás az Ön számára a hullámpapír doboz!

Miért ajánljuk?

  1. Mert praktikus: mindenféle méretben és több formában is kapható. Kiválaszthatja az Ön számára a leginkább megfelelőt.
  2. Mert környezetbarát: hullámpapírból készül, aminek alapanyaga az újra-papír. Ez azt jelenti, hogy a dobozok gyártása során már kidobott, selejtezett papírt használunk fel. Ez nem csak azért jó, mert így csökkenthetjük a felhalmozódó szemét mennyiségét. Azért is, mert nincs szükség újabb erdők kivágására, hiszen a szelektív hulladéktárolóból rendelkezésünkre áll a dobozok alapanyaga!
  3. Mert nem drága: néhány száz forintért juthat hozzá a csomagoláshoz, postázáshoz, raktározáshoz szükséges tároló és költöztető dobozokhoz!

A hullámpapír doboz mindenkinek megéri.

Nézzen körül termékeink között, és válassza ki azt, amelyikre szüksége van! Akár a hagyományos kartondoboz, akár az erős költöztető doboz vagy valamelyik irattároló doboz az, mi segítünk. Keresse munkatársainkat bizalommal!

093213
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!