1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Mindjárt itt a jó idő! A papír doboz a tavaszi nagytakarításkor is jól jön!

Környezetbarát hullámpapír termékek a rendrakás szolgálatában

Bár egyelőre makacsul vissza-visszavág a tél, hosszú évszázadok, sőt évezredek a bizonyítékai annak, hogy a tavasz előbb vagy utóbb, de legyőzi a hideget. Amikor pedig a természet elkezd kivirulni, a legtöbben szinte kényszert érzünk arra, hogy ne csak a kertet, de lakásunkat, házunkat is rendbe tegyük. Azaz: indulhat a tavaszi nagytakarítás!

Cégünk hullámpapír lemez, tekercs és a belőle készült papír doboz gyártására szakosodott. Mi tényleg mindent tudunk erről a környezetbarát és igen hasznos termékről!

Nem véletlen, hogy többször is írtunk arról, milyen hasznos a hullámpapír és a belőle készült doboz a mindennapokban.

Akár költözésről van szó, akár műszaki cikkek vagytörékeny tárgyak csomagolásáról, a papír doboz a leghasznosabb dolog számunkra.

Lakásfelújításnál pedig szintén jól jöhet a hullámpapír tekercs a padló védelmében.

A tavaszi nagytakarítás időszaka fárasztó tevékenység. Az amúgy is kevés szabadidőből kell kiszakítani, hogy a tél porát kisöpörjük a lakásból. Valahogy mégis - szép szokás is. Hiszen, ha a végeredményre figyelünk, egy dolog biztos: megéri fáradozni, hogy a tavaszi napfény a szépen kitakarított, rendbe rakott lakás ablakain ragyogjon be hozzánk.

A hullámpapír és a belőle készült termékek a nagytakarítás kemény napjain is segítséget jelenthetnek nekünk.

Mire is gondolunk konkrétan?

Az univerzális segítés: a papír doboz

A papír doboz tényleg szinte mindenre jó.

A tavaszi nagytakarítás bizony sosem csak a sikálásról szól.

Az ablakok-ajtók lemosása, a padló alapos fényezése, a szőnyegek tisztítása mellett a rendrakás, rendszerezés is fontos része a folyamatnak.

Ilyenkor átnézzük, mi az, ami már felesleges. Kikutatjuk a gardrób mélységeit, a fiókokat, szekrényeket.

A papír doboz tökéletesen alkalmas a tavaszi nagytakarításhoz tartozó rendrakásra és szortírozásra.

A papír dobozok professzionálisan ellátják azt a feladatot, amit a felhalmozódott iratok, gyerekrajzok tárolása és szortírozása jelent.

Akkor is jól jönnek, ha el szeretnénk pakolni a téli ruhatárunkat, hogy szekrényünkben helyet csináljunk a nyári cuccoknak. Az éppen nem szezonális öltözékek tárolására tökéletesen alkalmas a papír doboz.

A helyzetkihasználása is nagyon jó: szögletes formája miatt viszonylag kis helyre is bezsúfolható, mint amilyen például egy lakótelepi lakás gardróbja vagy a nagy szekrény a garázs sarkában.

Ha már ruháknál tartunk: gyerekcuccok tárolásakor is jól jön, ha azokat még nem szeretnénk kidobni vagy elajándékozni – például azért, mert előfordulhat még egy kis jövevény a szűk vagy tágabb családban.

Szortírozásnál is praktikus. A módszeresen átnézett és csoportosított felesleges dolgainkat érdemes papír dobozokba tenni és felcímkézni. Így átmenetileg könnyen tárolhatóak, emellett egyszerűen is szállíthatóak, ha már megvan a célpont: legyen az akár egy baráti család, vagy valamelyik szeretetszolgálat.

A tavaszi nagytakarítás esetén ezért gondoljon ránk!

A papír dobozok és a hullámpapír gyártásban nem véletlenül járunk élen. Nálunk sokféle, jó minőségű terméket talál, keressen minket bizalommal!

067500
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!