1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Műszaki cikkek szakszerű csomagolása

Műszaki cikkek szakszerű csomagolása

A hullámpapír lemez és a belőle készült papír doboz manapság az egyik legnépszerűbb csomagolóeszköz. Ami teljesen érthető. Többrétegű falának köszönhetően ugyanis tökéletes védelmet nyújt a sérülékeny tárgyak tárolásakor és szállításakor is.

Nem véletlen tehát, hogy a mindennapokban akárhová lépünk, mindenhol papír dobozokba botlunk. Így van ez akkor is, ha műszaki cikkeket értékesítünk, szállítunk - vagy akár vásárolunk.

Kereskedők nincsenek meg nélküle

Ha háztartási műszaki termékeket értékesítő üzlete vagy online boltja van, biztos, hogy a hullámpapír az egyik legnagyobb segítsége minden nap.

Mosógépek? Szárítógépek? Hűtőszekrények? Akár a raktárban tároláshoz, akár futárral történő házhozszállításhoz tökéletes megoldás a papír doboz vagy a hullámpapír. Így nem károsodik a termék akkor sem, ha zökken egyet a teherautó.

Bármilyen méretben és vastagságban van is szüksége hullámpapírra, mi legyártjuk Önnek. Barna vagy akár fehér színben is!

A fehér sem akadály

Sok doboz vagy hullámpapír gyártónak problémát jelent a vastagabb hullámpapír gyártása fehér színben. Ez nekünk nem gond: ha Ön a fehér, esztétikusabb színű változatot preferálja, bármilyen oka van rá, keressen minket, és mi legyártjuk Önnek!

Kisebb termékek: a doboz megkerülhetetlen!

Ha kisebb műszaki cikkeket árul, a legpraktikusabb megoldás a papír doboz.

Tároláskor természetesen a saját, gyártótól kapott professzionális papír dobozában pihenhet. Eladása során is ebbe csomagoljuk.

Postázáskor, futárral való szállításkor viszont szükségünk lehet még egy papír dobozra a biztonságos szállítás érdekében.

Mobiltelefonok, tabletek, elektromos borotvák, hajszárítók, feszültségmérők, karórák, és még sorolhatnánk, mi minden az, amihez szükségünk lehet kisebb méretű papír dobozra.

Cégünk mindenféle méretben vállalja a dobozok gyártását!

Ha pedig több terméket szeretne egyszerre rábízni a futárra vagy a postaszolgálatra, jól jön, ha van raktáron megfelelő méretű doboz és térkitöltő hullámpapír, ami a csomagoláshoz szükséges!

Vásárlóként is szembejön

Akármilyen műszaki terméket is vásárolunk, szinte biztosak lehetünk abban, hogy papír dobozban kapjuk meg az üzletben. A doboz biztosít védelmet a kényes áruknak. Emellett a hullámpapír térkitöltésre is tökéletesen alkalmas.

Műszaki cikkek otthoni tárolása

Ha olyan műszaki cikket vásárolunk, amit nem használunk a mindennapokban, érdemes megtartani a dobozát.

Mivel az speciálisan annak méretei és szükségei szerint lett kialakítva, tökéletesen tudjuk tárolni benne a terméket. Például az akkumulátor töltő vagy az olajsütő a legjobb helyen van a saját dobozában. Nem porosodik, helyzetkihasználása jó: könnyen el tudjuk helyezni őket a polcokon, a spájzban vagy a pincében.

A papír dobozok tehát a mindennapokban is nagyon hasznosak.

Akármilyen műszaki cikket árusít, postáz rendszeresen, keressen minket bizalommal!

Mi akármilyen méretben és mennyiségben legyártjuk Önnek a hullámpapír dobozt, amire szüksége van!

093217
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!