1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Ne kövesse el ezt a hibát a dobozok lezárásánál!

Ne kövesse el ezt a hibát a dobozok lezárásánál!

A beérkezett online rendelés már kiszállításra vár Önnél. A raktáros munkatársak gondosan kiszedték az árut, a kolléganők kiállították a számlát és a szállítólevelet. A rendelés elemei egy megfelelő nagyságú és térkitöltő anyaggal kibélelt kartondobozba kerültek. Azonban a zárásánál elkövettek egy hibát, mely később komoly gondokhoz vezetett. Csupán egyetlen „apróság” volt a ludas. Mi lenne az?

 

Megrendelt termékek házhoz szállításához előnyös a kartondobozok használta.  Hiszen egy online rendelés során számos terméket rendelhet egyetlen vevő, egyetlen postaköltséggel. Egy nagy kartondobozba pedig egyszerre több mindent pakolhatnak biztonságban kollégái. 

 

Egyszerűen lezárható és általa a futárszolgálatnak is könnyedén szállíthatóvá válik egy csomag.

 

Azonban hiába a gondos pakolás, az üresen maradt terek térkitöltő anyaggal való kitöltése (akár légpárnás fóliával), ha a csomag lezárásánál nem figyelnek a legfontosabb tényezőre:

A minőségi és erős ragasztószalaggal történő lezárásra.

 

A csomagolásra - mint ahogy a kézbesítési adatok pontos kilétére– nem tudnak a futárszolgálatok felellőséget vállalni. A szállítás során keletkezett károkkal, vagy a csomagból kiesett termékek és az ebből származó kényelmetlenségekért a legtöbbször Önnek kell szembenéznie.

Vagy bizonyítania kell a futárszolgálat felé, hogy a raktárat „tökéletes csomagolásban” hagyta el a szóban forgó csomag.

Kerülje el a kényelmetlenségeket és a huzavonát minőségi csomagolóanyagokkal!

 

Minőségi ragasztószalagokkal biztonságosan zárhatja le a kartondobozokat

A kartondobozokban tárolt termékek kevésbé porozódnak vagy sérülnek. Azonban a szállításnál csak akkor bizonyulnak biztonságos csomagolásnak, ha zárásuk masszívan és biztonságosan megoldható.  

Erre nyújtanak megoldást az öntapadós ragasztószalagok, tapadószalagok.

 

Igen, a nélkülözhetetlen barna ragasztószalag…

A dobozok, csomagok leragasztásához ismert és szinte nélkülözhetetlen barna ragasztószalag vastagabb ragasztóréteggel rendelkezik.

És nagyobb hőmérséklet esetében sem mondja fel szolgálatot. Egyes ragasztószalagok a legkülönbözőbb körülmények között is tartósan biztosítják a doboz zártságát, legyen az mélyhűtött áru, vagy nedves és nyirkos közegben tárolt termék.

A ragasztószalagok nélkülözhetetlenek a dobozok lezárásához, hiszen csökkentik a terméksérüléseket, illetve annak esélyét, hogy a termékek vagy a különböző dobozok tartalmai összekeveredjenek.

Ragasztószalag-kínálatunk (pl.: TESA, VIBAC) a legkülönbözőbb körülményekhez igazodva akár 4 színnyomtatással kapható.

Kérjen ajánlatot még ma, és biztosítsa a dobozok biztonságos szállítását minőségi termékekkel!

 

093242
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!