1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Papír doboz csomagoláshoz? Környezetkímélő megoldás!

A hullámpapír doboz nem véletlenül népszerű!

A 21. században egyre többünket foglalkoztat egy olyan téma, ami nemcsak a mi, de gyermekeink és unokáink életére is kihatással lesz. Rohanó világunkban ahhoz, hogy mindennapjaink kényelmesek legyenek, egyre több olyan terméket használunk, ami lehet, hogy praktikus, de sajnos környezetszennyező. Éppen a jövőre gondolva tűzte a Wanapack is zászlójára a környezetért, tudatosan szlogent!

A hullámpapír alapanyagú dobozok forgalmazása és az egyedi dobozok gyártása cégünk forgalmának jelentős részét adják. Nem véletlenül. A papír doboz az a termék, ami az élet legkülönbözőbb területein számtalan dologra használható. Akár kereskedelemben, akár irodában dolgozunk, a csomagolás és tárolás mindennapi feladatokat jelent.

Azonban nem csak a munkánk során szorulunk rá csomagolóanyagokra. A mindennapokban is gyakori, hogy meg kell oldanunk a csomagolás feladatát. Postázáskor, költözéskor, szortírozáskor is tökéletes megoldást jelenthetnek a különféle méretű és kivitelű papír dobozok.

A legtöbb esetben természetesen más megoldást is találhatunk, mint a hullámpapír alapanyagú dobozokat.

A műanyag termékek és nylon zacskók használatát azonban nem véletlenül igyekszik sok környezettudatos cég visszaszorítani.

Ökológia szempontból ugyanis ezek a termékek komoly veszélyt jelentenek az állat-és növényvilágra, beszennyezik vizeinket, és mivel nehezen vagy egyáltalán nem bomlanak le, csak égetéssel lehet tökéletesen megszabadulni tőlük – aminek környezetszennyező hatása szintén nem elenyésző.

Éppen ezért buzdítunk mindenkit, aki szeretne tenni saját és gyermekei jövőjéért és jelenéért, hogy használjon a csomagoláshoz, pakoláshoz és tároláshoz hullámpapírból gyártott dobozokat!

Miért is környezetkímélő a hullámpapír?

Alapanyaga általában használt papír

Ez azt jelenti, hogy a doboz gyártáshoz szükséges hullámpapír előállításához nincs szükség arra, hogy fákat vágjunk ki. A szelektíven összegyűjtött papír jelenti a dobozok alapanyagát!

Használat után teljesen lebomlik

Nem szennyezi a környezetet: nem okozza madarak fulladását, mint a nylon zacskó, és nem fog hegyekben állni a szeméttelepen, mint a műanyag tárolók! Ha kidobásra került, viszonylag gyorsan és teljesen lebomlik, visszakerülve így a természetes ökológiai körforgásba.

Újra fel lehet használni!

Ha már nincs szükségünk a papír dobozra, mert elkoszolódott, elázott, vagy egyszerűen csak útba van, érdemes a szelektív hulladékok közé dobnunk. Így mi is tehetünk azért, hogy a mindennapokhoz szükséges hullámpapír gyártáshoz ne kelljen fákat kivágni, hanem a használt papír legyen az alapanyaga.

Ha Önnek fontos a Föld és a jövőnk, gondoljon erre a mindennapokban! Használjon papír dobozt minden feladathoz!

093219
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!