1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Raktára van? Így könnyítjük meg az életét!

Raktára van? Így könnyítjük meg az életét!

Raklapos áruk, egységrakományok biztonságos szállítása. Raklapokon történő masszív rögzítés. Vagy törékeny termékek biztonságos csomagolása.

Néhány mindennapi feladat, mely Önre hárul. Pusztán azért, mert raktára van. Könnyítse meg a „raktár életét” top 5 raktártermékünkkel!

 

Ha termékeket forgalmaz, értékesít; a raklapos áruk és egységrakományok szállítása, rögzítése a mindennapok része. A folyamatok épp annyira fontosak, mint a megfelelő termékek minősége.

A rögzítés minőségét azonban nem csak a munkatársak munkavégzése, de a csomagoló-berendezések minősége is meghatározza.

 

Ön sem szeretné, ha rajtuk múlna a szállítás sikere, ugye?

Pedig silány minőségű termékekkel épp ezt kockáztatja. Egy útburkoló kő, egy kátyú még a nem megfelelően rögzített pántolószalagok esetében is kárt tud okozni.

 

Tegye biztonságossá raktártermékeinkkel a mindennapi rutintevékenységeket!

Különleges raktártermékeinkkel megkönnyítheti a mindennapi rutintevékenységeket, valamint biztonságossá teheti a munkafolyamatokat.

 

Mely termékeket nem nélkülözheti az Ön raktára sem?

A pántok szakszerű felhelyezését kiváló minőségű pántológép teszi lehetővé.

 

Erős és rugalmas rögzítés pántológépekkel, pántszalagokkal és pánthüvelyekkel

A pántolószalagok a nagyobb terhek mozgatása során vagy az áruk raklapra rögzítésénél elengedhetetlenül fontosak.  Akkor végzik hibátlanul feladatukat, ha megfelelően lettek meghúzva és pántolva. Ideális pántológép segítségével a szállítandó súlyok biztonságos rögzítését könnyedén megoldhatja.

Így a pántolószalagok egyszerre erősnek és rugalmasnak is lesznek. Pántolással biztosíthatja a dobozok biztonságos zárását, valamint a termékek raklaphoz való rögzítését.

Pántoláshoz szükséges pántológépek, pántolószalagok kaphatóak termékkínálatunkban.

 

Rögzítés? Ragasztószalag mindig kéznél.

A ragasztószalagok mindig kéznél vannak egy raktárban. Sokoldalú termékek, melyek alkalmasak dobozok lezárásához, de akár padlójelölésre is. Minőségi ragasztószalagokkal biztonságosan zárhatja le a kartondobozokat.

A szállításnál csak akkor biztosíthatja a tökéletes csomagolást, ha a dobozok zárása masszívan és biztonságosan oldható meg.  Erre nyújtanak megoldást az öntapadós ragasztószalagok, tapadószalagok.

 

Raklapok masszív csomagolása nyújtható vagy sztreccsfóliával

Raktárak elengedhetetlen kelléke a nyújtható fólia, azaz a sztreccsfólia.  Nyújtható, de mindeközben igyekszik visszaszerezni feszítés előtti állapotát. Így kifejtve erejét rögzíti a termékeket.

Ne feledkezzen meg róla egységrakományok rögzítésénél!

A szteccsfóliával kivitelezett egységrakomány-rögzítés a legkedvezőbb anyag-, és energiafelhasználást megkövetelő rakományrögzítő eljárás.

 

Óvja raklaptakaró fóliával a raklapokat!

Ön gondosan összekészíti a termékeket egy raklapra.

Az egységrakomány kiszállításra vár.

Azonban az időjárás közbeszól.

A nedvesség, a hó vagy a por esztétikai és maradandó kárt okozhat a raklapos rakományokban. Egy karcolás, és könnyedén megsérülhetnek a termékdobozok.

 

Raklaptakaró fóliával mindezt elkerülheti.

Megvédi a rakat tetejét az időjárás káros hatásaitól; a nedvesség, a hó, az eső, a por káros hatásaitól. A fólia alatt védve a paletta.

 

Csúszásmentes papír és légpárnás fólia, hogy a pakolás is könnyebb legyen

A rakomány csúszkál a raklapon szállítás közben? Speciális papírral mindezt elkerülheti.

A csúszásmentes papír meggátolja a rá helyezett termékek elcsúszását. A rakomány biztos szállításához alkalmas termék, mely a rakomány mozgását akadályozza meg a raklapon a szállítás és árumozgatás közben.

A polietilén légpárnás fólia - buborékfóliaként is ismeretes - párnázóanyagként az ütésre érzékeny vagy sérülékeny termékek csomagolását oldja meg. Méghozzá biztonságban.

Akár kis kiszerelésben is kapható.

 

Könnyítse meg raktárában az életet, és tegye termékeinkkel biztonságossá a raklapos feladatokat!

093238
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!