1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Számunkra fontos a természet védelme!

Doboz gyártás - környezettudatosan

A Wanapack Kft. fő profilja a hullámpapír forgalmazása és a belőlük készülő doboz gyártása. Tudta? A hullámpapír alapanyagú dobozok nemcsak praktikusak, sok mindenre használhatók és kedvező az áruk, de Földünket sem szennyezik! Emiatt minden környezettudatos vásárlónak bátran tudjuk ajánlani!

A papír doboz alapanyaga

A dobozgyártás során használt alapanyag a hullámpapír. A hullámpapírra nem túlzás azt mondani, hogy fantasztikus találmány. Nehezen találhatunk olyan terméket, amelyik ilyen tökéletes mechanikai védelmet nyújt mindennek, amit belecsomagolunk. Ennek titka különleges, de mégis roppant egyszerű felépítésében van. A hullámosított papírt egy vagy több rétegben gerincük mentén keményítő alapú ragasztóval rögzítik. Mivel a hullámirány mindig a terhelés irányába esik, ezért professzionális védelmet nyújt a törékeny tárgyaknak.

A papír doboz alapanyagát ez a hullámpapír adja. Ezért is népszerű a papír doboz minden olyan esetben, amikor csomagolásról van szó. Akár költözés akár raktározás, akár áruszállítás a feladat, nem lehetünk meg nélküle! A Wanapack Kft. több méretben és típusban is gyártja, így biztos, hogy megtalálja nálunk azt, amire az adott munkához szüksége van!

A hullámpapír környezetkímélő

Mégpedig több okból is. Egyrészt azért, mert már alapanyagát is az újra felhasznált papír adja: a háztartási papírhulladék, a kiszanált papír dobozok tökéletesek ahhoz, hogy hullámpapírt készítsenek belőlük! Nem kell tehát az esőredőket féltenie akkor, ha papír dobozt vásárol és használ a mindennapokban!

Emellett a hullámpapír száz százalékban lebomlik. Nincs olyan mellékterméke, amely műanyagot vagy egyéb, ökológiánk szempontjából káros anyagot tartalmaz. Ha nem kerül újra felhasználásra, a szeméttelepen is az elsők között lesz, ami lebomlik.

Sokan nem is gondolnák, hogy a hullámpapír milyen sok mindenre felhasználható! A tárolás és szállítás mellett kitűnő játék gyerekeknek, készítenek belőle irodai és nappali bútorokat, sőt, dekorációs célokra is kitűnő! Az építőiparban sincsenek meg nélküle, hiszen nem is lehet nála jobb megoldást találni a padló védelmére!

Egyedi dobozok gyártása: mi ebben is jók vagyunk!

Egyedi dobozra sok esetben lehet szükségünk. Fuvarozóként például rengeteg doboz kell, amikor költöztet és szállít. Raktárak esetén szinte elengedhetetlen kiegészítő a papír doboz. Ha étterme van, és főleg akkor, ha házhoz szállít, érdemes nem műanyag, hanem hullámpapír alapanyagú dobozokat használnia. És a felsorolást a végtelenségig sorolhatnám. A papír doboz használata azt fogja mutatni cégéről, hogy Önnek fontos a környezetvédelem, és biztos, hogy minden környezettudatos vásárló és partner örömmel fog Önnel üzletet kötni. Emellett a papír doboz kitűnő reklámfelület is: cége logójával, színeivel dekorálva hosszabb távra is jó befektetés az egyedi doboz.

Ha tehát fontos Önnek a környezet, és dobozra van szüksége, keressen minket!

093209
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!