1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Tegye egyszerűbbé a költözést speciális dobozokkal!

Tegye egyszerűbbé a költözést speciális dobozokkal!

Elérkezett hát a várva várt nap! Az a nap, ami tele van izgalommal, kemény munkával, kihívásokkal. Az a nap, amire régóta készül az egész család. Az a nap, amikor birtokba vehetjük új otthonunkat, amire olyan régen vágytunk már.

A költözés napja.

Költözés viszont elképzelhetetlen dobozok nélkül. Hiszen tulajdonképpen az egész lakást be kell csomagolni! Hogy biztonságosan és a lehető legkönnyebben szállítható legyen minden értékünk.

Papír doboz nélkül nincs költözés!

Pakoláshoz, cipeléshez azonban mindenképpen érdemes olyan dobozt választani, amelyik bírja a gyűrődést.

Nem szakad ki az alja, nem horpad be az oldala.

Emellett az is fontos, hogy jól meg tudjuk fogni, és könnyen tudjuk cipelni egyik helyről a másikra.

Sőt, az sem elhanyagolható szempont, hogy a belepakolt tárgyak épségben maradjanak. A doboznak ilyen esetekben védelmi funkciót is el kell látnia.

Költöztető doboz: a professzionális segítség

Ennek a speciális doboznak a gyártási alapanyaga a hullámpapír.  Mindennapunk része, mégis keveset tudunk róla. A hullámpapír ugyanis nemcsak olcsó alapanyag, de környezetkímélő is. Ugyanis újrapapírból készül, és száz százalékban lebomlik.

Miért érdemes speciális költöztető dobozokat beszerezni? Íme néhány érv:

  1. Könnyen meg tudjuk fogni

Egyszerű dolognak tűnik a piacról kidobott dobozokba pakolni. Mégsem biztos, hogy jól járunk. Ha egy dobozt ugyanis igazán megrakunk, azt bizony fel is kell emelni. A professzionális költöztető doboz ezt a feladatot is megkönnyíti: speciális nyílások vannak rajta kialakítva. Így könnyen meg tudjuk markolni, és kisebb az esély arra, hogy kicsússzon a kezünkből.

  1. Igazán erős

Speciálisan tető-fenék-lapolt dobozokról van szó. Ez azt jelenti, hogy az alja és az oldala meg van erősítve. Ötrétegű, emiatt sok mindent kibír! Biztos, hogy amikor megemeljük, ide-oda pakoljuk, nem fog kiszakadni.

Amire érdemes pakolásnál figyelni: a kisebb dobozokba csomagoljuk a nehezebb dolgokat, például a könyveket, a nagyobbakba pedig a könnyebb tárgyakat, mint amilyenek a törölközők, ágyneműk. Így nem lesznek túl nehezek a dobozok. Egyszerűbb lesz őket megemelni, és ide-oda szállítani.

  1. Jó a helykihasználása

Mivel szögletes, ezért nagyon jól lehet a dobozokat rakodni kisebb, szűk helyekre is. Mint amilyen például egy költöztető teherautó raktere vagy egy iroda raktára. Akár tárolásról, akár szállításról van szó, a költöztető doboznál tökéletesebbet még nem találtak ki.

  1. Törékeny tárgyak csomagolására is alkalmas

Ennek persze megvan a technikája. A törékeny tárgyakat mindenképpen érdemes csomagolópapírba vagy buborékfóliába csomagolni. Így elkerülhetjük, hogy ha zötykölődés közben egymásnak ütődnek, összetörjenek. A külső védelmet pedig a doboz többrétegű hullámpapír fala biztosítja.

  1. Többféle méretben is elérhető

A költöztető doboz gyártása több méretben történik.

A nehezebb dolgokat csomagolására tökéletesen megfelelnek a kisebb dobozok! Ezek három rétegűek, és 500x310x320 milliméteresek. A nagyobb dobozok pedig, ahogy már említettük, a könnyebb dolgok csomagolásakor praktikusak. Méretük 600x400x400 milliméter, és ezek már öt réteg hullámpapírból állnak.

Ha papír doboz, akkor Wanapack! Keressen minket bizalommal!

093221
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!