1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Tökéletes rögzítés, professzionális védelem

Árut szállít, és szeretné a dobozokat mozgatás közben is biztonságban tudni? Raktára van, és az a cél, hogy a tárolás ideje alatt is átlátható is legyen az árukészlet? Költözködik, és azon gondolkodik, hogyan rögzítse és védje bútorait pakolás, utaztatás alatt? Jó megoldás a sztreccs fólia. Mutatunk néhány általános felhasználási területet Önnek! És néhány olyat is, ami eddig talán eszébe sem jutott!

A csomagolás folyamata során az egyik leghasznosabb találmány a sztreccs fólia, vagy másik nevén nyújtható fólia. Lényege, hogy erősen nyújtható. Erősen rátapad a szállítandó, csomagolandó termékre, és így tökéletesen rögzíti.

Anyaga lineáris polietilén, illetve különböző PE (poliolefin) keverékek.

 

Kistestvérét otthon is szeretjük

Kisebb méretű változatát mindannyian ismerjük. Ebbe csomagoljuk a gyerek szendvicsét, és így tesszük az bele uzsonnás dobozba. Ezzel takarjuk le a megmaradt sült csirkét, és rakjuk el a hűtőszekrényben. Szeretjük, mert amit bele csomagolunk, nem esik szét. Nem ázik el. Nem ereszti át a szagokat, így nem fog az egész fridzsider a fokhagymás szalámitól „illatozni”. Ő a családok mindennapi segítsége a csomagolásban. A háztartási fólia.

A háztartási fóliához hasonló elv alapján működik a sztreccs fólia is. Erősen nyújtható, és csomagolás után igyekszik visszanyerni eredeti alakját. Emiatt a beletekert terméket tökéletesen rögzíti.

 

Mire használható a sztreccs fólia?

 

  1. Legismertebb felhasználási területe a fóliás egységrakomány rögzítés. A raklapokra felpakolt termékeket speciális géppel, vagy kézzel rögzítik. Így nem csak helyet tudunk spórolni, de a fólia védelmet nyújt a különféle szennyeződésekkel szemben is, szállítás közben.

  2. Raktározás esetén is praktikus. Mivel a termékeket egymáshoz préseli, jelentős mennyiségű helyet spórolhatunk. A fólia védelmet nyújt a nedvességgel, porosodással szemben. Emellett, mivel színtelen, a raktárunk könnyen átlátható lesz. Azaz tudjuk, mi van a fóliába csomagolva.

  3. Költözéskor is rendkívül praktikus, ezért manapság költöztető cégek elengedhetetlen kelléke. Az értékes bútorokat körbefóliázzák, így csomagolják be, mielőtt mozgatják, és a teherautóba pakolják. Nagyszerűen véd az időjárási körülményekkel szemben: nem áztatja el az eső, a hó, a pára. És nem szívja ki a nap sem a színét a nyári melegben, ha esetleg állnia kell pár órát a szabadban.

  4. Ha hosszabb időre elutazunk, vagy elköltözünk, sokan nem szeretjük leragasztani az ajtót. Azért, mert a fát, burkolást, festéket károsíthatja az, amikor a ragasztószalagot eltávolítjuk. Egyszerűbb ebben az esetben is lefóliázni az ajtót. A fólia védelmet nyújt, és a ragasztó funkcióját is tökéletesen betölti.

  5. Érdekesség, hogy reptereken is egyre inkább használatos. Poggyászunkat, miután feltesszük a szalagra, fóliába göngyölik. Így fog utazni a célállomásig.

Bármelyik kihívás előtt is áll, a nyújtható fóliát érdemes a Wanapacktól beszereznie! Kérje munkatársaink segítségét!

093234
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!