1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Törékeny tárgyak csomagolása

Nemcsak az online kereskedelemben dolgozók találkoznak rendszeresen azzal a kihívással, hogy törékeny tárgyat kell biztonságosan becsomagolniuk. A hivatásos költöztető cégek alkalmazottai például ki vannak képezve arra, hogy mindent professzionálisan dobozoljanak. Ehhez hozzátartozik a sérülékeny berendezési tárgyak biztonságos mozgatása is. De mindannyian járhatunk úgy, hogy meg kell oldanunk egy-egy postázási problémát. Vagy autóval, esetleg tömegközlekedéssel kell szállítanunk valami fontosat – ami törékeny.

Íme, néhány egyszerű fogás, amire, ha odafigyel, minden épségben marad!

  • Ha postázásról van szó, vagy futárszolgálatot veszünk igénybe, akkor a legegyszerűbb eset, amikor kisméretű tárgyat szeretnénk elküldeni. CD-t, DVD-t, mobiltelefont, ékszereket, apró dísztárgyakat…. Ezekre ugyanis már létezik egy tökéletes találmány: A légpárnás boríték. Rendkívül hasznos: nem elég, hogy a bélés, a buborékfólia miatt biztosítva van a törésmentes szállítás. Emellett a boríték vízhatlan is, és szilikonos zárása miatt annak felszakítása nélkül tökéletesen felbonthatatlan.

  • Nagyobb méretű tárgyak postázása, szállítása már több leleményességet és munkát igényel. Ebben az esetben a legjobb megoldás a hullámpapír doboz. A hullámpapír mint alapanyag tökéletesen megfelel arra, hogy a bele csomagolt termékeket megóvja a külső behatásoktól. Ezért nélkülözhetetlenek manapság a kereskedelem minden szegmensében.

  • Ha még inkább szeretnénk a törésmentességet biztosítani, válasszuk a legoptimálisabb méretű dobozt. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tárgy dobozba való helyezése után legyen minél kisebb a kitöltendő tér. Ami viszont marad, azt mindenképpen tömjük ki valamivel! Régi módszer, hogy egyenként újságpapírba csomagolták a tárgyakat, és úgy tették a dobozba. Ezután pedig az üres teret összegyűrt papírral töltötték ki. Ez most is optimális megoldás lehet. Az újságpapírt kicserélhetjük légpárnás fóliával, más néven buborékfóliával. Ez még inkább biztosítja a törékeny termék biztonságát.

  • A dobozok lezárásáról sem szabad elfelejtkezni! Ehhez mindenképpen erős és minőségi öntapadós ragasztószalagra van szükség! Törékeny csomag esetén plusz segítséget jelentenek a „Törékeny!”  feliratú ragasztószalagok, amelyek cégünknél is beszerezhetőek!

Mindent, ami a tökéletes csomagoláshoz szükséges, megtalálhat kínálatunkban!

Legyen szó akár hullámpapír doboz, akár buborékfólia vagy légpárnás boríték, szaküzletünkben megtalálja! Látogassa meg weboldalunkat: http://csomagoljunk.hu/

093223
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!