1211 Budapest  Szállító utca 4.
+361 278 1301
Wanapack

Érdekességek

Univerzális sztreccs fólia: a repterek elengedhetetlen kelléke

Univerzális sztreccs fólia: a repterek elengedhetetlen kelléke

Még javában tombol a nyár, és a gyerekek legnagyobb örömére a vakáció is még majdnem egy hónapig tart. Egyre többen választják a nyaralás időpontjára az augusztus 20-ai, úgynevezett utószezont. Sőt, ha melegebb égtájra tervezzük a pihenést, akkor az év bármelyik időpontja alkalmas lehet. Ilyenkor természetesen a legkézenfekvőbb és leggyorsabb utazási forma a repülés.

Ha repülőgéppel utazunk, az önmagában is izgalmas. Már maga az utazás is különleges élmény, főleg azoknak, akik ezt első alkalommal teszik.

Érdemes viszont időben tájékozódni arról, milyen plusz feladatokkal jár, ha ezt a közlekedési formát választjuk!

Teljesen más ugyanis repülőgéppel utazni, mint például saját autóval legurulni az Adriára. Nemcsak arra kell figyelni, hogy időben lefoglaljuk a jegyünket, beadassuk az egzotikus országokba történő utazáskor kötelező oltásokat, vagy megfelelő szállást keressünk a nyaralás idejére.

Csomagjaink védelmére is fokozottan oda kell figyelnünk!

Ha repülővel utazunk, minden poggyászunkat érdemes lefóliáztatni. Ez nagyon fontos ingóságaink biztonsága érdekében. A sok mozgatás következményeként ugyanis a bőröndök, táskák könnyen kinyílhatnak és sérülhetnek. Emellett rengeteg történetet lehet hallani arról is, hogy a csomagokból bizonyos értékek eltűntek a szállítás során. Bizonyítani az igazunkat azonban nem könnyű. Így könnyen megjárhatjuk, ha bőröndünk nincs biztonságosan lezárva.

Emiatt a csomag feladása előtt minden csomagot érdemes fóliáztatni.

Akkor tudjuk csomagunkat a legnagyobb biztonságban, ha lefóliázzuk, vagy lefóliáztatjuk.

A sztreccs fólia, vagy másik nevén nyújtható fólia ugyanis nem csak a mechanikai sérülésektől véd. Azt is megakadályozza, hogy a szállítás, pakolás közben bárki is kinyissa a bőröndöt.

Ha mégsem sikerül valamiért azt átvilágítani a reptéren dolgozóknak, akkor a csomag egy külön bekamerázott helyiségbe kerül. Ott bontják ki, nézik át a tartalmát, rendőri jelenlét mellett. Ekkor azonban egy igazolást helyeznek el benne. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor tényleg nem szokott semmi eltűnni a csomagból.

Minden más esetben viszont garancia a fóliázás arra, hogy senki sem nyitja ki a poggyászt menet közben. Így minden értékünk, amit induláskor belepakoltunk, meg is fog érkezni a helyszínre.

Ki fóliázhatja le a poggyászt?

Igazából bárki. Sokan a repülőtereken, az erre szakosodott cégeknél veszik igénybe ezt a szolgáltatást. Azért is jó dolog, mert az adott cég egyben biztosítást is köt az adott csomagra.

Olcsóbb megoldást jelent, ha még ezt Ön megteszi otthon. Ilyenkor persze nincs biztosítás, de a reptéri szarkák ellen, illetve a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben így is védelmet jelent.

A repülőtereken a háztartási fólia nagytestvérét, a sztreccs fóliát, vagy másik nevén nyújtható fóliát használják. A nyújtható fólia felhasználási területeiről itt írtunk korábban: https://www.wanapack.hu/erdekessegek/133-tokeletes-rogzites-professzionalis-vedelem

 

A Wanapack Kft. a hullámpapír gyártása mellett sztreccs fólia gyártásával is foglalkozik.  

Amennyiben csomagolási, tárolási feladatai vannak, vagy szeretné nyújtható fóliába csomagolni poggyászát utazás előtt, rendeljen tőlünk! Munkatársaink mindenben segítenek, keressen minket bizalommal! Írjon oldalunkra: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Vagy keresse három szaküzletünk egyikét:

6000 Kecskemét, Búzakalász utca 20.
Telefon: 0630 450-9173
Nyitva tartás: H-P 8.00-16.00
1211 Budapest, Szállító utca 4.
Telefon: 061 278-1304 vagy 0630 928 1199
Nyitva tartás: H-P 7.00-16.00
1044 Budapest, (Külső) Váci út 30.
Mobil: +3630 506 0860
Nyitva tartás: H-P 8.00-16.00

093235
Látogatóink széleskörű tájékoztatása miatt, a weboldalunk sütiket használ!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom!